Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
oyalamaya devam birleþme ayaðýna 43 den mal sarmaya devam birleþtiði gün sabah en az 4 taban mal sattirmazlar 42 43 bandýnda tut birleþtiðinde 60 ya sonra da ya malý yanan nereye kadar 0.24 lere kim karlý rýza spk uyu seyirci kall no un oyunu seyirci kalmayýn ytd
.
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimli alýmlar var bugünde pasta atabilecek varmý ?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yakamoz vb kiþilerin sakýn gazýna gelmeyin derim. Dikkatli olun!!!
Borsaya bakmaktasýnýz!!! Batmýþ hisselerin çoðun kaç kat yükselmiþ, birleþme bitsin kimse tutamaz bunu!!!
Elinde hisse olmayan 36-38 aralýðýnda mal kaptýran gelmiþ burada korku tellallýðý yapýyor.
Sabredip, bekleyin derim.
Maliyetim 0,37 TL olup, Karda olmama raðmen bekliyorum. Benim hedefim 1-2 TL aralýðý olup, neden olmasýn.
Borsa bir oyun olup, nerede girip nerede çýkacaðýný bilmeniz gerekir.
Oyun henüz kurulmadý. Senaryosu bitsin, birlikte izleriz.
Sabredin, kimsenin olumsuz düþüncelerine kulak vermeyin.
Herþeyin bir bedeli var!!! Rýza tarih yazacak, sabredelim!!!!
Selamlar,
taban yemesi için bir neden yok aksine toparlamasý için sebep çok birleþmeden doðacak bedelli için de usaþýn sermaye farkýndan karþýlýnacak yanlýþ biliyorsam biri yazsýn öðrenelim
S1453 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen mantýðýn bittiði yerdeyiz gibi. Arýza son dakika golü atmak için tilkilikler peþinde mi ne gene birleþmeden önce ??? 37 maliyetli 110 bin lot uþas tutuyorum satsam 6 bin civarý kardayým lakin 1 usas a 1.64 hisse verdiðine göre 180 bin lot un üzerinde ieyho verecek bana ki 36 dan satabilsem 24-25 bin lira civarý kar cepte gibi ...ama asýl soru birleþme öncesine kadar ieyho yu bu fiyatlarda tutarlar mý ?? Kafamda deli sorular elim sat butonuna da gitmiyor:// birleþme gerçekleþince bu seviyelerden benim gibi herkes elindeki ieyho yu satýþa yazmaya baþlar bu fiyatlardan.arýza öyle %50 primi kolay kolay kimseye yedirmez gibi ama beklemeye devam....
Sent from my iPhone using hisse.net
Ýyi deðil , çok iyi olacak.ytd.Þahsi fikrim .Borsadan hiç anlamam
Yer Ýmleri