Originally Posted by Webster I ih Icinize yatirim ruhu dustu. Asla rahat birakmaz Bundan tek kurtulmanin yolu parayi eve baglamaktir...faizler yine yukselirse kahriniz olacak... Aslýnda bu PPF'ler beni zarara soktu. Böyle hafif mevduat üstü getirisi hatrýna bugüne kadar kaldým. Yoksa full grama girmiþtim þimdiye kadar.
Originally Posted by Webster Bodrum ustadim. Bakalim ingilizler bir yilda degismismi... Originally Posted by myfinans Aslýnda bu PPF'ler beni zarara soktu. Böyle hafif mevduat üstü getirisi hatrýna bugüne kadar kaldým. Yoksa full grama girmiþtim þimdiye kadar. Zarar olmuyor üstat kârýnýz azalmýþ oluyor sadece
Mesaj takýlmýþ
Originally Posted by admustafa Zarar olmuyor üstat kârýnýz azalmýþ oluyor sadece Haklýsýnýz, þükür zarar yok. Ama enflasyon cidden %50 civarý, oradan bakarsak zarar varGerçi % 50'yi kurtarmakta özel yetenek gerektirirdi.
Originally Posted by myfinans Aslýnda bu PPF'ler beni zarara soktu. Böyle hafif mevduat üstü getirisi hatrýna bugüne kadar kaldým. Yoksa full grama girmiþtim þimdiye kadar. Ya yapma ustad Yalvardim size gelin grama girelim diyee
Originally Posted by Webster Ya yapma ustad Yalvardim size gelin grama girelim diyee Yok ondan çok önce gram 220 civarýydý, galiba Þubat falandý, biraz daha PPF derken yaya kaldýk.
Originally Posted by admustafa Zarar olmuyor üstat kârýnýz azalmýþ oluyor sadece Ustad turizmle alakaniz nedir?
Þimdi iþi bilen önümüzdeki 1 haftada iyi kazanýr. Borsa çýkacak. Yeterli bilgisi olan % 10 civarý kazanabilir.
Forum Rules
Yer Ýmleri