Originally Posted by Webster Asil bankaci myfinans olmasin Bizi burgana cekmeye calisan burgan calisani Inception Sizi bilmem de kendimi çekicem galiba oraya . Burgan rasyosu % 20.Çok iyi.
Originally Posted by myfinans Sizi bilmem de kendimi çekicem galiba oraya . Burgan rasyosu % 20.Çok iyi. Yarin alternatife ve hsbc ye ugrayacagim bakalim...
Originally Posted by Webster Yarin alternatife ve hsbc ye ugrayacagim bakalim... Alternatife giderken selam söyle mobili ve Ýnternet þubeyi deðiþtirsinler,hatta ben yazayým isterseniz yazýlýmý diyin Shangil boyp girecek galiba.
Originally Posted by NewsTR Alternatife giderken selam söyle mobili ve Ýnternet þubeyi deðiþtirsinler,hatta ben yazayým isterseniz yazýlýmý diyin Shangil boyp girecek galiba. Siz giriyormusunuz BOYP'a
Originally Posted by myfinans Siz giriyormusunuz BOYP'a Þu tavan mevzusunu þirket den dinlemek istiyorum, garanti olursa gireceðim %4 cazip baya birde kayýp olmamasý(kaðýt üstünde)
Nkolay düþünen varmý ?
Originally Posted by paramanya Nkolay düþünen varmý ? Þu siyasi konjektürde ben temkinliyim. Ama oranlar çok iyi. Paranýn azýyla denenebilir. Selamlar.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Originally Posted by paramanya Nkolay düþünen varmý ? Var, ama soru iþaretleri de var.Belki küçük bir miktar. Yoksa þu an en mantýklý olan o. 25.15 1 yýl garanti. Ýstediðin an çýk. Daha ne olsun.
Forum Rules
Yer Ýmleri