Ya arkadaslar vakifa gittim bugun. 365 gun uzeri sıfır stopaj 20.50 verdiler. Siz 23.25 dediniz.hangi şube bu
Originally Posted by drselcuk Ya arkadaslar vakifa gittim bugun. 365 gun uzeri sıfır stopaj 20.50 verdiler. Siz 23.25 dediniz.hangi şube bu daktır doları mı satıyorsunuz niyeti bozdunuz mu?
Originally Posted by Batman daktır doları mı satıyorsunuz niyeti bozdunuz mu? Evet noyeto bozmustum.garantinin mt si durdurdu beni.. suan tum olumlu gelismeler olmasina ragmen 5.60 oldu.. zaten dolardan zararda degilsiniz dedi. Bugun 2 bono vardi. Garanti ve seker leasing.. 24.50 oranlari.. bozup bono almayi düşündüm
Originally Posted by drselcuk Evet noyeto bozmustum.garantinin mt si durdurdu beni.. suan tum olumlu gelismeler olmasina ragmen 5.60 oldu.. zaten dolardan zararda degilsiniz dedi. Bugun 2 bono vardi. Garanti ve seker leasing.. 24.50 oranlari.. bozup bono almayi düşündüm Bukadar felaket kapidayken dolar bozdurmak tuhaf
Originally Posted by mertkucukuncu Bukadar felaket kapidayken dolar bozdurmak tuhaf Sinir anı diyelim.. öfke.. şuursuzluk.. bi anda .. suan sakinleştim
Originally Posted by mertkucukuncu Bukadar felaket kapidayken dolar bozdurmak tuhaf felaket derken üstat ?
Originally Posted by Batman felaket derken üstat ? Kgv binde 2 oluyor birkaç güne Sermaye kontrolüne doğru gidişat Yine ekonomik baskı ile önüne geçmek Palalar FX'te 100 kaldıracla basıyor TL'ye burda ky'nin işlemine göz dikiyor.. Sadece bundan doların yükselmesini isterim
Forum Rules
Yer İmleri