Originally Posted by myfinans Bitcoine gelin diyorlar %12 artmýþ Sutbaaaaaank aldanmamak lazim 😃😃😃
Originally Posted by Webster Sanmam ustad 9 da girdim 9 bucukta geri geldi para Size satmak istemediler o zaman OKT sattý ne olduðunu gördük😂😂
Originally Posted by Webster Sutbaaaaaank aldanmamak lazim 😃😃😃 Çinliler alýyormuþ Yuan dolara karþý aþýrý deðer kaybedince güvenli liman diye bitcoine yönelmiþler
Originally Posted by myfinans Size satmak istemediler o zaman OKT sattý ne olduðunu gördük😂😂 Aklima pis senaryolar geliyor Bizim bankaci ziraatte calisiyor olmasin Beni buradan taniyip sattirmama felan Hea? Þýýýý...
Originally Posted by myfinans Çinliler alýyormuþ Yuan dolara karþý aþýrý deðer kaybedince güvenli liman diye bitcoine yönelmiþler Ustad biz daha korkudan nzor alamiyoruz Olmadik sanal birseyemi guvenecegiz 😃😃
Originally Posted by Webster Aklima pis senaryolar geliyor Bizim bankaci ziraatte calisiyor olmasin Beni buradan taniyip sattirmama felan Hea? Þýýýý... Aklýnýza gelen baþýnýza gelmiþ
Originally Posted by admustafa Aklýnýza gelen baþýnýza gelmiþ Mudurmusunuz
Originally Posted by Webster Mudurmusunuz Üstat sizi tanýyalým biraz Burada az çok herkes kendinden bahsetti
Forum Rules
Yer Ýmleri