Originally Posted by admustafa Geçen ay alsaymýþsýnýz iyiymiþ Ortalama aylýk getirisinden fazla getirmiþ. Ortalama PPF üzeri gözüküyor. Aydýn Bey almýþtý sanýrým bundan Ben gittim TZT bozup OKT aldým. Þans yok iþte.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Originally Posted by jmk99 Ben gittim TZT bozup OKT aldým. Þans yok iþte. Yeni yeni öðreniyoruz fonlarý ilerde ders olur bunlar o zaman kendi þansýmýzý kendimiz yaratýrýz
Originally Posted by jmk99 OKT ne geldi arkadaþlar? Lutfen sayin jmk Bu soru bana ait Okt ne geldi dostlar
Originally Posted by Webster Lutfen sayin jmk Bu soru bana ait Okt ne geldi dostlar Ne geldi
Originally Posted by admustafa Ne geldi 0.023086 Dunku degeri
Originally Posted by Webster 0.023086 Dunku degeri Ne yapacaðýz dünkü deðeri ?
Originally Posted by admustafa Ne yapacaðýz dünkü deðeri ? Bugunkunden cikaracagiz 38647 ile carpacagiz 1 cikaracagiz 6 ya bolecegiz Sonuc bugunu verecek
Originally Posted by Webster Bugunkunden cikaracagiz 38647 ile carpacagiz 1 cikaracagiz 6 ya bolecegiz Sonuc bugunu verecek Bakalým kaç verecek Ýþ bankasý daha yeni belli oldu oyak ne zaman belli olur kim bilir?
Forum Rules
Yer Ýmleri