Eyvallah orca kardeşim Allah yardımcınız olsun
Eyvallah orca kardeşim Allah yardımcınız olsun
arkadaşlar projenin satış sitesinde satışda olan daire 91 adet gözüküyor fakat şirketin 31 Mart itibarıyle kapa gönderdiği haberine görede 152 adet bu konuda bilgisi olan varmı acaba
arkadaşlar asli edinim daire sayısı 71 adete yükselmiş olup borsada satılamayı bekleyen konut 147 adete düşmüştür, bilgilerinize
arkadaşlar asli edinim daire sayısı 73 adete yükselmiş olup borsada satılamayı bekleyen konut 145 adete düşmüştür, bilgilerinize
Arkadaşlar 30 Nisan 2019 tarihi itibariyle firmada kalan 144 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 69,62 TL olup bugüne kadar satılan 327 adet konutun ortalama hisse satış fiyatı 50,93 TL olmuştur. Borsada satılmayı bekleyen konut ise 145 adettir. Bilgilerinize arz olunur.
42.₺ yi aşmaz oldu niyeyse
satici yok. bugun 2 lot islem olmus sadece... insaat ne durumda acaba? soz verdikleri sureye 7 ay kalmis. en son 5 ay once gormustum.kabasi bitmis bazi bloklarda dis cephe calismalari yapiliyordu.
Halka arzdan girip de maceranın başından beri hissede kalanlara yazık etmişler. Çok şükür halka arzdan alıp ihtiyaçtan dolayı kısa sürede satmistim. Yıllar sonra bir bakayim dedim. Hisse bu kadar zamanda ekside . Umarım teslimattan sonra yüz güldürür. İslami bir yatırım aracı fiyasko ile sonuclanmaz.
Yer İmleri