Acaba inþaat ne durumda zamanýnda teslim edebilecek mi bu adamlar evleri
Acaba inþaat ne durumda zamanýnda teslim edebilecek mi bu adamlar evleri
Gayrimenkul sertifikalarýna talep patladý! Yetiþen alacak...
BÝST Baþkaný Himmet Karadað, gayrimenkul sertifikalarýna bireysel yatýrýmcýdan da kurumsal yatýrýmcýdan da çok ciddi talep olduðunu belirterek, "Ýlk sertifikada talebi karþýlayabileceklerini düþünmüyorum. Yetiþen alacak" dedi.
Bu adam PARK MAVERA millete itelendiðinde böyle demiþt bari çýkýp þimdi de kusura bakmayýn bana zorla böyle dedirttiler ,YANDAÞ müteahhidin kýçýný kurtarmak adýna küçük yatýrýmcýlarý SATMAK zorundaydýk deyip özür dilesin. Zaten bunlarýn ZÝHNÝYETÝ bu önce YAPIYORLAR sonra özür diliyorlar. BALIK BAÞTAN kokar boþuna dememiþler...
Talep patladida niye yerde sutunuyor bu tuvalet kagidi
twitter/borsasihirbazi
Bu hisseye girdiðimde çok umutluydum bu hissenin bu performansýna göre Gayrimenkul hissesine aklý baþýnda olan yatýrým yapmaz.
bu hisseye yatýrana kadar THY alsaydým yada gecen arkadaþým almadým diye küstüðü safkarý alsaydým yüzde 60 kardaydým.
hata bir kere yapýlýr 2. yapmam bir daha gayrimenkul hissesine girmem yatýrýmcýyý düdüklemekmiþ.
2 sene beklesem ne olacak gayrimenkul balonu varken bir þey kazandýrmaz.Bize yedirmezler zaten bu nedenle
günlük al sat yapýp yüzde 1 le 2 senede daha çok kazanýrdým.Akýllý olan bu hisseye girmesin hisse toplayýp daire alacaksa bilmem artýk o daireleri nasýl yerden verirler bilmem giriþ kat mý olur
Gayrimenkule konu dairelerin belli olduðunu, her dairenin sertifika sayýsýnýn bilindiðini ve istediðin daireyi seçebileceðini bilmeden nasýl buraya yatýrým yaptýn valla hayret ettim. Lütfen bilinçli yatýrým yapýnýz ve yatýrýmcýlarý yanlýþ bilgilendirmeyiniz.!!
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!!
6 Nisanda Sertifikalarýn halka arzýnýn seneyi devriyesi olacak . Zamanýnda forumda inþaat ilerledikçe sertifikalarýn fiyatý artar diyenler vardý ama inþaat ilerledikçe fiyat düþüyor acaba neden !...
Yer Ýmleri