Sýðlýkta halka arz fiyatýnýn altýnda iþlem görmesinin de etkisi var. Herkes zararda.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sýðlýkta halka arz fiyatýnýn altýnda iþlem görmesinin de etkisi var. Herkes zararda.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Araci kurumunuzla ilgili bir durum. Cogu araci kurum boyle birsey talep etmedi
LG-H735 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese günaydýn
Bugün bir deðiþiklik olsun kimse satýþa yazmasýn.
Bugün 42,5 üstünde + kapatalým hafta sonu referanduma motivasyonla girelim.
KÜÇÜK YATIRIMCI TABANDAN ÞATIÞ YAZMA.KALBÝM BÝR DAHA KALDIRMAZ.![]()
Arkadaþým piyasa bu forumda oluþmuyor, buradakilerin yapacaðý iþlem kaðýda etki etmez, sen burada birkaç kiþiyi örgütlersin (veya birkaç yüz olsun farketmez) sonra babalardan biri bir emir girer bir kalemde hepsini süpürür. O baba emir girmezse öbür baba emir girer. Kýsaca piyasa dinamiktir küçük yatýrýmcý olarak piyasayý kontrole uðraþmayýn, keyfinize bakýn.
Tamamen hissi bir düþünce ama sanýrým 1 ay sonra bu mavera dan halka arzdan alanlara enflasyon kadar bir kazanç saðlarlar. Fazlasý olursa ben kendi adýma elimdeki hepsini satar bir dahada bulaþmazdým. Tabi dediðim gibi ben olsam bunu yapardým yoksa kimseye al-sat-tut tavsiyesi filan deðildir aman ha yanlýþ anlaþýlmasýn.
bu gayrimenkul sertifikasýndan baþka 6 tane daha gayrimenkul sertifikasý halka arz olmak için bekliyormuþ.acaba bunu parlatmadan diðerlerinin albenisinin olmayacaðýnýn farkýnda deðiller mi.sadece fikir yürütüyorum.görüþleri olanlarýnýn fikirlerini bekliyorum.
aslýnda bu hissede tamamen alýþ amacýnýza baðlý hareket etmek gerek.
çünki bu hisse diðerleri gibi deðil 3 yýl vadesi var
açýkçasý benim giriþ amacým þu bu projeden bir konut almak . asgari 11000 adet hisse toplamak .olurda düþerse daha iyi çünki zaten 450.000 tl yi göze almýþým konutun maliyeti daha aþaðý gelir . konut maliyetim düþer yok tamamlayamadan hisse yükselirse o zaman da kar etmiþ olurum konut almadan hisseden çýkarým. ( Kýzmasýn arkadaþlar ama gönül isterki hisse 10 tl ye gelsin )
ben bu hissenin ikiye katlamasýný düþünmüyorum hiç bir zaman ama max % 50 ye kadar prim öngörüyorum .
bu arada emlak konut nevþehir de 2+1 i 350 -400 bin aralýðýnda satýyor. Nevþehirde bir daire bu para ediyorsa baþakþehirde dünden eder.
bu hissenin iyi tarafý þu eline para geçtikçe alabilirsin kimse sana bu ay þu kadar öde bu kadar al demiyor. ben projeye gayet olumlu bakýyorum.
al sat tut tavsiyesi deðildir. Kiþisel görüþümdür.
Yer Ýmleri