araba fiyatlari niye artiyor gardas??
ayrica bu guzel orneklemenizi herhangi bir ekonomi makalesiyle taclandirabilir misiniz rica etsek.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
araba fiyatlari niye artiyor gardas??
ayrica bu guzel orneklemenizi herhangi bir ekonomi makalesiyle taclandirabilir misiniz rica etsek.
vergiler yil basindan beri otomobilde artmadi ama. hatta tavan yukseltildi vergi dusuruldu yani. en kotu arabada yuzde 50 fiyat artisi var ama.
veremediginiz cevabi ben vereyim bari dolara endeksli diye kacis yolu aramaliydiniz. bende size o zaman peynirin fiyati niye 2 katina cikti gardas diyecektim onu bile soyleyemediniz.
yuksek enflasyon ortaminda konut gibi onemli bir metanin fiyatinin dusecegini iddia eden biriyle tartismamin basitligini bir kenara birakarak soyle diyeyim;
olabilecek en tutarli iddia enflasyondan dusuk getiri saglayacagi iddiasidir. ona da soyle diyeyim yuzde 50 enflasyon olan bir ortamda yuzde 25 enflasyon var yalaniyla bankalardan yuzde 25 faiz alarak para kazandigini dusunen kerizler yerlerinde kalmaya devam etsin yoksa biz nasil para kazanacagiz...
babacım yazını okumadım bile...
elma ile armut kıyaslıyorsun...OFFF OFFFF!
bi malın maliyeti artarsa fiyatı artar...arabanın maliyeti artıyor fiyatı da artıyor!!!!
evin maliyeti 100 bin tl, diyelim 150 bin tl oldu!!! satıyorsun 600 bin tl o ev 300 400e de iner kriz olursa....!!!!!
sana tavsiyem, 3 yıl faizde bekle..bir ev alcagına 2 ev alırsın...2015den beri dolardayız, şimdi tl faize gectik bak şimdiden 3 katladım parayı 3 yıl sonra 1 ev yerine 6 ev almış olcam...az aklın varsa dediklerimi iyice düşünürsün
seni engelliyorum cevaplarını görmücem
en dusukten alip 7.20den satmissinizdir mutlaka. kriz olacagini dusunen ancak parasini tl mevduatta degerlendirmeyi uygun goren engin ekonomi bilginizi de alip aldiginiz cevapla kacin bakalim.
ayrica martind isminde bir evladim yok
Yer İmleri