Originally Posted by
erkes
Sevgili Mstakbel Komularm
ncelikle forumda yeniyim. Az ok finans bilirim ama borsayla ve buralarla yeni tanyorum. Umarm sizlerden bir eyler renir ve sizlere de bir eyler katabilirim.
Gndeme geldiinden beri beni heyecanlandran bir rn Gayrimenkul Sertifikas (GMS diye ksa yazaym) ve hem mevzuat tarafn aratrdm hem de ilk halka arz srecini yakndan izledim. Halka arz sonrasn fiyat hareketleri ardndan aratrmalarmda bu foruma denk geldim ve ok hzlca bir gz gezdirdim.
Burada grdm; temel olarak GMS€™nin ok anlalmad ve GMS ile Hisse senedinin karlatrlmas gibi bir HATA yapld. Dahas gayrimenkul sertifikasnn normal bir ev almaktan veya gayrimenkul yatrm yapmaktan da farklar var ki oras da ok anlalmam bence. O yzden de piyasada anormal fiyatlamalar oluyor ve hepimiz zarar gryoruz. Ya da belki ben yanl anlammdr beni dzeltirseniz sevinirim.
lk aamada Park Mavera III projesine hi girmeden ncelikle GMS ile hisse senedi arasnda ne gibi farklar grdm paylamak isterim. Ardndan sizlerle izin verirseniz proje stne konuur ve fikir alverii yaparz.
Yazlar uzun uzun okumay sevmeyenler iin ve de kalabalkta kaybolmasn diye para para gndereceim. Sorularnz olursa elimden geldiince yardmc olmaya alrm.
Selamlar, Sevgiler,
***erkes***
Kazan asndan hesaplarsan borsada ok daha fazla kazanabilirsin sadece doru hisseye yatrm yapman gerekiyor.
Borsa kumardr durmasn bilmek gerekir.
Yer mleri