Ben cevap hakkýmý seve seve size býrakýyorum. Çünkü ben bu iþten hiç anlamam. Þüphelendiðim durum þu ki, birileri bizi sureti haktan görünerek dolandýrýyor. Ve ben haklý isem fitil fitil burunlarýndan gelsin müsebbiplerinin. Saygýlar
Ben cevap hakkýmý seve seve size býrakýyorum. Çünkü ben bu iþten hiç anlamam. Þüphelendiðim durum þu ki, birileri bizi sureti haktan görünerek dolandýrýyor. Ve ben haklý isem fitil fitil burunlarýndan gelsin müsebbiplerinin. Saygýlar
Söylemeye çalýþtýðým kimse kimseyi dolandýrmýyor. Yatýrýmcý bu sertfikaya yatýrým yapmýyor. Varsayalým ki yaptý ve 1 milyon TLlik aldý. O zaman yükselir. Talep olursa bu da yükselir.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Özetle bir gün 50 li.60 lý rakamlarý görme ihtimalimiz ne oranda?
arkadaþlar ben bir küçük yatýrýmcý olarak hertürlü sonuna kadar bekleyip göreceðim þunun þurasý kaldý 8 ay
Sonuna kadar beklemekten ziyade bence ya satýn yada bir daire parasý toplayýp alýn yada para hazýrlayýn açýk arttýrmada fiyat yukseltirsinizRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu neye göre söylüyorsunuz bir kaynak var mi? Ýþlem hacmini hiç takip ediyor musunuz veya açýp baktýnýz mý hiç takas deðiþimlerine falanRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi niyetli olduðuna inandýðým sorularýnýz için teþekkür ederim.
Hayýr bir kaynaðým yok. Tamamen hissiyat. Bugün bir ara bakmýþtým 5000 lot iþlem var diye hatýrlýyorum. Takaslarda burada paylaþýlan bilgilere göre yatýrým fonlarý vardý diye hatýrlýyorum.
Konuyu takip ediyorsanýz farklý bir görüþünüz var ise okumak isterim.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri