En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bizim dış borcu çevirme sorunumuz yok muydu. Niye fed daha az onemli olsun ki.. bu ay bakalım oran düşüşleri nasil yansıyacak.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algı operasyonu yapıyor hanzolar fed bu verilerle faiz falan indiremez.
Uzun damadı görevden alacak deniliyordu bu hanzoyu aldı, ceza merkeze kesilmiş oldu bitti işte. Dahada kabine listesi paylaşılmaz diyeceğim ama millet durmuyor 36 tane kabine listesi yayınlanmış boku çıktı resmen.
Yeni başkana 500 baz puanlık indirim yakışır nasılsa gösterge 19 canimmmmmmm
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Dediginiz gibi olursa dolar rallisi baslar. Ustune MB tl faiz indirimine gitme ihtimali de yuksek bu ay artik. Dolarda olanlar icin avantaj olacaktir.
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21 Temmuz itibariyle, 31 Temmuz toplantisi icin FED faiz tahminleri:
Sabit kalma %0
25 puan inmesi %77.5
50 puan inmesi %22.5
Gun gectikce faiz indirim ihtimali daha da gucleniyor, bu tool'a gore.
Suanki sartlarda yil sonuna kadar 50 baz puan indirim bekleniyor, CME FedWatch Tool tarafindan.
Ek olarak sayin Mahfi Egilmez de MB'nin buyuk olasilikla ciddi oranda faiz dusurecegini ifade etti. Bakalim faiz dusurme yarisinda kurun yonu ne olacak? Benim tahminim kisa ve orta vadede yukari, uzun vadede asagi olacagi yonunde (Tamamen tahmin, bir dayanagim yok).
Ayın sonunda olacak sanırım toplantı ama bence 0.25 inecek.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nil Satis Nisi Optimum
Bugün VIOP USDTRY aracı kurum dağılımına baktım ve birşeyi anlamadım,fikri olan paylaşırsa sevinirim.
Neden yabancı aracı kurumlar burada işlem yapmıyor?![]()
Yer İmleri