-

Originally Posted by
eksina
Ben sondaj bile vurduklarini sanmiyorum. Savasta bombalari atarken gosteren tvler bir sondaj vurmayimi gosteremedi
İnternetten bir savaş oyununu gerçekmiş ve biz bombalıyormuşuz gibi gösteren yandaş basının aklına düşürmeyin şimdi. Gösterirler bir çakma sondaj vurmayı, bulurlarsa bir oyun daha.
-

Originally Posted by
crayon07
Petrol bulduk diye bir haber her an gelebilir...bu haberle bademler altı ay daha idare ederler...

Venezuela buldu da ne oldu. Orda da var bizimkiler gibi angutlar. Sonuç değişmez bu zihniyet olduğu sürece.
-

Originally Posted by
deepblue35
Madem faiz olayı bu kadar ülkeye zarar veriyor neden hemen bugün toplantı yapıp faizi indirmiyorlar.Hem dünya piyasasıda çok uygun şu an.
Yapabilecekleri en fazla 300 baz puan, onu da yapabilirlerse tabi.
-

Originally Posted by
JAS
İnternetten bir savaş oyununu gerçekmiş ve biz bombalıyormuşuz gibi gösteren yandaş basının aklına düşürmeyin şimdi. Gösterirler bir çakma sondaj vurmayı, bulurlarsa bir oyun daha.
çok net ifade edeyim türkiyenin akdenizden petrol çıkarmak gibi bir niyeti yok rumlara karşı bölgenin yanlız onlara ait olmadıgının bir güç göstergesi musul ve kerkük bize kaç kilometre petrol konusunda ciddi olsalardı öncelik buralar olmalı
denizden petrol çıkarmanın ve sevkiyatının ne maliyet de oldugunu google dan baka bilirsiniz
demem odurki ab ve abd bu işe karşı çıkarken hiç bir firma ile anlaşma sözleşme yapma şansımız yoktur
-

Originally Posted by
mdemir
millet dolardayken değil s-400, s-1400 alsalar, amerikaya nanik yapıp muccuk diye hareket bile çekseler dolar yükselmez

buradan aklıma şu takıldı. geçen ağustos başı dth/tl mevduat dengesi nasıldı acaba. araştırdım bulamadım.
-

Originally Posted by
shorts
buradan aklıma şu takıldı. geçen ağustos başı dth/tl mevduat dengesi nasıldı acaba. araştırdım bulamadım.

https://www.haberturk.com/dth-artiyo...370274-ekonomi
DTH'lerin inmesi için kurun artması lazım. Ağustos öncesi 95.
-

Originally Posted by
shorts
yanılmıyorsam 1 1,5milyar bozulma vardı bunları tüzellerin bozdugu ödeme vs kullanıldıgı soylendi
-
Millet bu kadan maldayken bu dolar gider mi be yeaaahhhh ihihhihuhu pusssss
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri