-

Originally Posted by
Sugosu82
birşeyi merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim
Diyelim 3 yıllık doğalgaz bulundu
Şimdi biz üretmeden vergi ile geçinen bir ülkeyiz
Bu yakıttan gelmeyecek vergi öncelikle ekonomiyi batırmaz mı? Ardından enerji şirketlerini ?
Vatandaşa bedava dağıtılacağını düşünüyorsunuz herhalde....
-

Originally Posted by
ayhan53
Geminizi s.ksinler. işinize geldimi aynı gemideyiz isinize geldimi vatan haini dolarcıyız. Geminizi sokun bi yerinize
Yav insaf..O kadar gemi...gemicik. hehe...
-

Originally Posted by
Sugosu82
birşeyi merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim
Diyelim 3 yıllık doğalgaz bulundu
Şimdi biz üretmeden vergi ile geçinen bir ülkeyiz
Bu yakıttan gelmeyecek vergi öncelikle ekonomiyi batırmaz mı? Ardından enerji şirketlerini ?
Ya onu boşver de doğalgaz satışından gelen parayı nereye koyacağız, bence en büyük sorun bu . Vay mka, paran mı var derdin var .
-

Originally Posted by
dimitris
Ya onu boşver de doğalgaz satışından gelen parayı nereye koyacağız, bence en büyük sorun bu . Vay mka, paran mı var derdin var .
Dimitris...
Yıktın perdeyi eyledin viran...
-

Originally Posted by
dimitris
Para olsun biz onu yer gübre yaparız.
Selamlar.
-
Madem aynı gemideyiz ; ejder meyveli smooty servisi nerede yapılıyor yav, bi yol gösteriverin midem kıyıldı.
-

Originally Posted by
dimitris
Madem aynı gemideyiz ; ejder meyveli smooty servisi nerede yapılıyor yav, bi yol gösteriverin midem kıyıldı.
Siz güverte yolcularına tayın bile yok...
Sefertasınızda neyse o...
-
Bir ülkede para ne kadar hızlı el değiştiriyorsa o ülkenin ekonomisi o kadar iyidir,
Şu an kimse önünü göremediğinden sadece zorunlu ihtiyaçlarına para harcıyor, benim için bunlarda
yiyecek, ısınma ve cocugun okul taksitleri, apartmanda 2 aracı olan aileler teke düşürdü.
İş adamları sabah uyandıklarında bir khk ile şirketlerine kayyum atanır korkusuyla yaşıyor,
Çogu dısarda şirket kurup paraları oralara transfer ediyor, en canlı örnek ülker
İktidar değişmeden durumun düzelebileceğine inanmıyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri