Biri a diyor diðeri b. Þopar akrabalar gibi a-be more more olduk
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nöbetçi traderler uyudumu 00:00 öncesi artýya geçti gidiyor.
yaptýrým tüm seçenekler masadaymýþ görelim..
..
ben artýk sallamýyorum baþkan en kötü 5.50ler gelse 20 bin zarar yazdýrýrlar bi 10 binide ben yakarým gece kuluplerinde psikolojim bozuldu çünkü haber takip ede ede akýþýna býraktým stop bile koymuyorum artýkdolar deli trump deli çeliþkili bi abd var çeliþkili bi piyasa var önce saðlýk gerisi hikaye onu anladým zarar edince insan daha rahat oluyor.
TRT de 100 tane f35 vereceklermi vermeyeceklermi yi tartýþýyorlar.
Ulan para varmý yokmu soran yok , bütçe açýðý gelmiþ 75 milyar TL ye bunlar uçak peþinde amk
Trumpin f35 le ilgili dedigini burda esimle (abdlidir) cozmeye calisiyoruz ama tam biz de anlamadik
Patriotlarýn s 400 ler yanýnda nekadar hantal olduklarýný zaten kendileride biliyor.ABD yakýn zamanda zaten envanterinden çýkarma kararý aldý.
F35 'ri ABD donanmasýnýn genarelleri bile beyenmedi.Almanya almaktan vazgeçti,Belçika yaptýðý testlerde binlerce hata buldu oda vazgeçti.Hertarafý dökülen bir uçak..
Suriye geçen aylarda F35 Ýsral uçaðýný s400 le deðil s300 le düþürdü..teknik arza falan dediler...
Ruslar zaten F35 in tüm bilgilerini biliyorlar,Çin dahil...
ABD nin bütün amacý beþ para etmeyen patriotlarla ucube görünümlü F35leri bizim gibi ülkelere satmak...
Biz almýyoruz desek bile illaki verecekler...keþke vermeseler...
Yer Ýmleri