ULUSE Konsolide 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 125803475 Yýllýk Deð%:44 Ana Ortaklýk Paylarý: 125891735 Yýllýk Deð%:45
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*oyak yatýrým, ulusoy elektrik için hedef fiyatýný 16,00 tl'den 17,50 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'endekse paralel getiri'ye indirdi
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
BÝLANÇODA ÞÝRKETÝN ÝKÝ TESÝSÝ bozat elk ve Kataner tesisi satýþý yapýlacak diye gösterilmiþ.Hissebaþý 1,4 tl kar görünüyor.Tesislerin hemen satýþý nasýl olacak.Eatona satýlmayacaðýna göre bir baþka þirkete satýlmasý gerekir.Alýcý kim?þu anda belli deðil ancak alýma gelen ilk þey patronun bu iki þirkete talip olmasý.Patron cebindeki para yerine genel kurulda ortaklara ciddi oranda kar daðýtýrsa temettü geliri ile bu iki þirketi satýn alarak iþ hayatýný sürdürmek isteyebilir.Yata binip dünya turuna çýkacaðýný zannetmiyorum.Genel kurul herhalde bir ay içinde gerçekleþir ve niyetler yavaþ yavaþ açýða çýkar.Bu arada USD yükselirse KY nin aðzýna bir parmak bal çalýnabilir çaðrý öncesi.
Hisse devri oldu da benim haberim olmadý kimse uðramýyor.3.15 USD deðerinde çakýlýp kaldýk.Hissenin hareketi için varlýk satýþý ve usd artýþýndan baþka çare kalmadýmý?
son bir yýlda bist %12 deðer kaybederken uluse %75 deðer kazanmýþ,
ayrýca baþka bir fiyatlandýrma için satýþ iþleminin bitip eaton grubunun temettü politikasýný, borsaya ve hissedarlarýna bakýþý önemli diye düþünüyorum.
Bir süre dolarla paralel fiyatlanýp netleþmelerden sonra yeni rotanýn oluþacaðýný düþünüyorum.
Keþke uluse patronlarý Eatona küçük bir oranda da olsa ortak olup yeni yönetimdede yer alsa.
Yer Ýmleri