-

Originally Posted by
admustafa
Bononun uzmanları cevaplasın bu soruyu

Sizin bononuz var

Ben hiç bono sormadım ve bonom olmadı

O bono bu bonomu
-
-

Originally Posted by
admustafa
Fitch notumuzu indirmiş
Dolar düşecek demekki
-

Originally Posted by
myfinans
Yani bileşiği alamayabiliriz çoğunlukla öyleyse, o bileşik faiz lafta kalıyor.
E tabi 3 ay sonra ayni oranda ayni oranda bono bulmak zor.1.5 ay once dolar 6.20 ye gosterge 25 e vurdugunda 1 yillik tr tahvili vardi 29 yillik m.k idi.bankaci dedi abi 30 olsun alalim .al oldu simdi 20 .29 ken alsam simdi satsam 1.5 ayda % 10 net faiz alacaktim .yani alt sinir 500 bindi nereden bakarsan 50 bin tl .valla kimseyi dinlemeyeceksin bu piyasalarda ilk icine dogan hep kazandiriyor.
-

Originally Posted by
r.lucas
E tabi 3 ay sonra ayni oranda ayni oranda bono bulmak zor.1.5 ay once dolar 6.20 ye gosterge 25 e vurdugunda 1 yillik tr tahvili vardi 29 yillik m.k idi.bankaci dedi abi 30 olsun alalim .al oldu simdi 20 .29 ken alsam simdi satsam 1.5 ayda % 10 net faiz alacaktim .yani alt sinir 500 bindi nereden bakarsan 50 bin tl .valla kimseyi dinlemeyeceksin bu piyasalarda ilk icine dogan hep kazandiriyor.
Şu anda içinize doğan birşey varsa alalım
-

Originally Posted by
NewsTR
Hayır 1 milyon TL üstü.
Garanti factoring de nitelikli yatirimci idi. 250k ve uzeri yaziyirdu garantideki mt nin mailinde..
-

Originally Posted by
drselcuk
Garanti factoring de nitelikli yatirimci idi. 250k ve uzeri yaziyirdu garantideki mt nin mailinde..
250 K Alınabilecek minumum miktardır. Nitelikli yatırımcı olmak için 1 M üzeri birikim gerekiyor.
-

Originally Posted by
myfinans
Şu anda içinize doğan birşey varsa alalım

Su an her sey stabil .keyifsiz..24 lerle heybeyi doldurmak lazim.2-3 aylik periyot icin .hazir enf 15 ken ..sonrası allah kerim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri