Huwai'nin yýllýk cirosu 100 milyar dolarýn üstünde, zte ile ilgili bir bilgiye rastlayamadým, haberlerde falan bir rakam duyanýnýz var mý?
ZTE'ye de dünya devi diyorlar ne kadar devdir? bunun cevabý çok ama çok önemli.
Huwai'nin yýllýk cirosu 100 milyar dolarýn üstünde, zte ile ilgili bir bilgiye rastlayamadým, haberlerde falan bir rakam duyanýnýz var mý?
ZTE'ye de dünya devi diyorlar ne kadar devdir? bunun cevabý çok ama çok önemli.
Son düzenleme : kitapci34; 15-09-2019 saat: 02:18.
2018 haberi var buldum, 17 milyar dolarmýþ, buradan neye ulaþmaya çalýþýyorum?
ürettýðý bu ürünlerin %5'ini türkiyede üretip satsa 850 milyon dolar eder, netaþ da ihya olur yatýrýmcýsýda
kuruyorum iþte, Oraný yüksek mi tutum, düþük mü tuttum bilemem, bilemeyiz.
hadi %1'ini burada üretip satsýn daha ne diyeyim, 170milyon dolar.
yazdýkalrýmda ekseriyetle ytd yazmam öngürülerim %70 tutuyor, bundan korkuyorum.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Bir þeye daha dikkatinizi çekmek istiyorum. Cuma günü günün büyük dlimini, 17.20'ye kadar 8.68 altýnda iþlem gören netaþlarý, ykb 8.778 ortalama ile satabilmiþtir, bir baþka deyiþle de alýcý almýþtýr.
Yazdýklarýma itirazlarýnýzý lütfen yazýnýz tartýþalým, seans içi konuþmalarý itirazlarý dikkate almam, zaten bende kararsýzým ve arayýþtayým, baþka hisselerde böyle olmamýþtým HÝÇ.
Bilançoda oyunlar, geçmiþte yapýlanlar. Hepsi doðrudur ve hisseye þüpheyle bakmaya neden olabilir. Ancak þunu söylemek istiyorum fýrsat buldukça hisse hareketini son 2 gün takip ettim. Net bi þekilde kimse almasýn ben kendi kendime toplaya toplaya yukarý çýkayým diyordu. Ytd, bol kazançlar.
SM-N9500 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
genel olarak býst boða pýyasasýna geçýþ baþladý,, bu sureç býr kaç yýl surer ,
gozlemým yený trendde elektronýk ve býlgý teknolojýlerýnýn on plana çýkacaðý
bu sektor ýmkb tarýhýnde hakettiði yerý tam olarak alamadý
bol þans
Öncelikle kimseye herhangi bir fikir empoze etmek istemiyorum. Zaten burada birinin empoze ettiðiyle iþ yapanýn sonu hüsran oluyor.
Netaþ ozelinde; Daha 3-4 gun oncesi 6.5 tl den islem görürken dönüp yüzüne bakilmayan bir hisseydi. Bahsettiðiniz islemlerin fiktif islem olup olmadiðýni kontrol ve takip edin.
Nasýl olurda iþbank bu denli mal alýr. Neden ykb satar. Iki gun sonrada citi deutch e mal almaya baslar.
Bizim spek bu isleri sever. Sýð bilgi kýrýntýlarýyla hatalý karar vermeyin. Hem alim hem de satim yönünde.
Son 1 yýl 6 aylik donemde kim almýs satmýþ bir bakin
Bu hissede sag sol cep olayý yillardir devam ediyor.
Ben hissedeyim. Çýkmayacaðýmda. Amacým kimseyi korkutmak degil biraz araþtýrýn.
ZTE nin ne kadar dev olduðunu sormuþsunuz. ZTE 1985 yilinda çin hava kuvvetleri tarafindan kurulmuþ. Yarý devlet þirketi gibidir ama bir huawei konseptinde bir þirket degildir. 2014 e kadar cuzi karla çalýþmýþtýr. 2 yýldýr Netaþý neden aldiðý anlasilamamistir. En son Netaþýn 50 yýl kutlamasinda cizilen perspektifte Netaþi ZTEnin tamircisi ilan ettiler. Açýn okuyun.
cuma günkü iþlem hacmiyle fiat daha yukarýlarda olmasý gerekiyordu satýþýn fazla oldugu gözüküyor
Yer Ýmleri