netaþ ilk çeyrekte 25 milyon zarar...ikinci çeyrekte 67 milyon zarar olmak üzere toplamda 92 milyon zarara ulaþmýþtýr...üçüncü çeyreklerden de ne yazýk ki 30-50 milyon aralýðýnda bir zarar bekliyorum...eðer öyle olursa ?? zarar 120-140 milyon aralýklarýna çýkabilir !!!!
þu anda görüntü bu þekilde görünüyor ama teknoloji þirketlerinde yaptýklarý iþlerin katma deðeri yüksek olduðu için vede süpriz iþler alabilme potansiyelleri olduðu için herkesi ters köþe yapabilecek süpriz bilançolar da yollayabiliyorlar...
fakat daha önceki yorumlarýmýzda da söylediðimiz gibi gelecekteki beklentileri güzeldir...bu beklentilerin bilançolara yansýmalarý sonraki çeyreklerde olabilir...piyasa olasý kötü bilançodan sonra beklentileri de satýn almaya baþlayabilir hiç belli olmaz yani...
umarým en doðru kararý verirsiniz dostlar...bu son yorumu da yapýp bilançolara kadar yorum yapmak istemiyorum...bilançoyu ben de çok merak ediyorum..artýk hayýrlýsý diyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri