Yukarýdaki linkteki lot sayýsý 58 bin 8 milyonlottan bahsedilmiyorSM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarýdaki linkteki lot sayýsý 58 bin 8 milyonlottan bahsedilmiyorSM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende o sahsýn 8 milyon lotu var demiyorum ki.o ayrý mevzu.
o sahsýn sattýklarý 58 bin tl’lik lot.yani lot olarak hesaplarsak maksimum 4,500 lot eder.
8milyon lot sahýslarýn deðil zte’ye ait.zte isterse hemen satar yada hepsini geri cagýrýr veya simdiki gibi orda bekletir.bu yasal bir durum ve zaman kýsýtlamasýda yok.
Bugunku dusus bana kalýrsa birazcýk hissenin gazýný cýkarmaktý.insallah oyledirde.
Kapta haberi var , Barýþ SEYHAN isimli kiþi 16.084+32100+10243.TL Lik Hissesini satýyor(Muhtemelen yasak nedeni ile bloke olan lotlarýn yasaðý kalkmýþ) TOPLAM 58.427.- /13.20 desek 4426 Lot yapar, BU KAÐIITA BÝRÝ 4426 LOT SATACAK DÝYE düþecekse fazla konuþmanýn anlamý yok![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve analizler yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz kiþisel görüþlerdir.
Bildiðim tek þey hiçbir þey bilmediðimdir(SOKRATES)
Nominal degerden 58 bin küsür toplamý yanlýþým varsa düzeltirseniz sevinirim 1 lot 1000 tl olararak biliyorum saygýlar
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri