Çin ile ticari iliþkiler kotildsiyormus cin elçiliði den uyarý gelmis
Çýnliler isterse silahlý kuvetler güçlendirme vakfýnin yüzde 15 lik payýnj alacam dese yine güvenmem.zte nin yüzde 48 i alma döneminde ne beklentiyi satýn aldik nede gerçekleri.belki 50 sene sonra olacak ipek yolu projesinin lafý geçince müconun ihlaslarý bile uçarken bizim uyuz hisse satïþýn gerçekleþmesine raðmen malak malak yatýyor.bilanço kötu olduðu için gitmiyor diyorlar bistin en karlý fk 5,5 olan kozalaklar yerinde sayýyor.bu ne yaman çeliþki yarabbi.ulen netaþ agzýmýza mýçtýn.demek ki iyi bilançoda hisseyi götürmüyor.çinliler ne derse desin boþ.ama þunu desin alýnlarýndan öperim.yönetim kurulu tamamen degýsiyor.ama nerede o günler.ytd
Lütfen yanlýþ anlamayýn, sizde grafik çalýþmalarý yapýyorsunuz, amacým çalýþma yayýnlayan arkadaþlarý üzmek deðil. Yanlýþ anlaþýlmaya neden oldum ise özür dilerim.
zarar artmýþ/azalmýþ her durumda bilançonun formasyonu bir sonrakine kadar konuþacaðýmýzdan veya hatýrlanacaðýndan "unutulmaz ders oluru" o anlamda
Kamu ve Telekom alacaklarýný (örneðin 112 Saðlýk Bakanlýðý ödemesini yapmýþ galiba ) her ne kadar tahsilat yaparsa bilançoya olumlu yansýyacaðýndan biraz iyimserim
Bir konuyu öðrenmek için bu mesaji yazdim. Öncesinde þunu belirtmek isterim.
112 projesinde Netaþ Aselsanýn alt yüklenicisiydi ve bu konuda ödemeleri daha evvel tahsil ettiler diye biliyorum. Ekstra bir durum varsa bilgi verirseniz memnun olurum.
Merak ettiðim konu Turk telekomdan alacak ne kadar.
Yakýn tarihli iþ anlaþmalarýna baktiðimda 2011 yýlýnda 2.6 M dolarlýk bir anlaþma buldum. Bunu karþilýðý 15 M tl yapýyor.
2019 yapýlan iþlerin tahsilatý yapýlabilirse sürpriz bir bilanço beklentim var.
Bu projeler IFF MODE 5 ki bu projeyi Netaþ geliþtirdi. Fakat yine Aselsanýn alt yüklenicisi. 1.5 Milyar tl tutarýndaki sayýsal santral ihalesini Aselsan almýþtý. Bundan ne kadar pay Netaþýn olacak tam bilmek mumkun deðil.
Ilk uç aylikta belirtilen Suudi lerin havalimaný iþi bir bilinmez tabiki. Bunun gibi sayýsiz kalem var.
Günün birinde gelecek bir bilanço ile tüm ezberleri bozacak.. Ama ne zaman..!? Insider trading sebebiyle bir süre fiyat hareketlerine yansýdýktan sonra kamuoyunun bilgisi olacak belki de... O nedenle çoðu zaman fiyat temelden önce gelir..
Yanlýþ anlama yok, kýrýlma yok...
Saygýlar...
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
alcatel devre kessin sen daha uyu
Yer Ýmleri