15,60 uzun vade düþen hattýmýzdýr. Yarýn orayý yoklamasýný bekliyorum. Kýrar kýrmaz birþey diyemem ama 15,60 üzeri NETAÞ için faklý bir dünya olacaktýr. Saygýlarýmla
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
15,60 uzun vade düþen hattýmýzdýr. Yarýn orayý yoklamasýný bekliyorum. Kýrar kýrmaz birþey diyemem ama 15,60 üzeri NETAÞ için faklý bir dünya olacaktýr. Saygýlarýmla
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi[/QUOTE]
Genellikle satýþ yýyor cumalarý netaþ. Umarým dedýgýnýz gýbý yarýn güzel bir gün olur herkes için
https://spk.gov.tr/u/?u=7c82cd6 tavukçunun belini kýrmýþlar. Darýsý bizim spekin beline
Al sana 5 kuruþ netaþ bu...15.60 mýþ..
😂😂😂😃
Endekse satýþ gelmez umarým düþmek için bekliyor arkadaþ..ytd
21 Haziran 2012 netaþ 26.75 endeks 73 bin 19 Haziran 2020 endeks 114 bin netaþ 14.67 yazýk 8 yýldýr bekleyenlere. Allah'tan ben 2015 girdim parça parça aldým al sat yapýp para kazandým lot attýrdým. Ama herkes gibi çok pis zarardayým...
Bir halt olmaz bu havada gitmeyen hisse satýþ gelince ilk düþer gördük de bunu.ytd
10 kuruþ gitmeyen hisse mi olur ...allah belasini versin...
Yer Ýmleri