hayal, umut satmak moda oldu son zamanlarda,
Gelir tablomuzda çok önemli gelismeler oldu diyor ne oldu
601 hesap numarasiný kesfettim o ne Yurt dýþý satýþlar, ordan sen anla
kur kafanda)
hayal, umut satmak moda oldu son zamanlarda,
Gelir tablomuzda çok önemli gelismeler oldu diyor ne oldu
601 hesap numarasiný kesfettim o ne Yurt dýþý satýþlar, ordan sen anla
kur kafanda)
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
ne zaman böyle bir açýklama gelse hisse düþüþ trendine girmiþtir..? yani REKLAM
ayný þeyi 2005 yýlýnda VESTEL elektronik de yaþandý..
medya ve gazetelerde patron yatýrýmlardan bahsediyordu vestel fiatý 6.50 tl idi ..
iþte þöyle yatýrým yaptýk böyle yatýrým yaptýk avrupanýn en büyük entegre tesisi olacak gibi..?
sonuç : hisse düþtükçe düþtü ve 0.75 tl ..
onun için ne zaman böyle REKLAM yapsalar süphe ile bakmak lazým..
Y.T.D sadece kendi düþüncematron farký olabilir: BOL ÞANSLAR
https://invst.ly/sw5ya
ZIR-DELÝ Y.T.D
VESTEL,de sonra bedelli sermaye artýrýmý yapmýþtý..birde rüçhan haklar kýsýklanarak kendisi almýþtý..%15 de bedelsiz hisse 2 yýl 2 tl de dolaþtý sonra 8 tl ve þimdiki fiatý zaten herkes biliyor..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
izledigim bir hisse onun için görüþlerimi paylaþtým :bu benim düþüncem yanýlma olasýlýgým da var ..?
burda kimseyi yanýltmak gibi bir ard niyetim yok :sonuçta herkes kendi yatýrýmýný kendi yatýrým süzgecinden geçirip öyle yatýrým yapar onun bunun sözüne bakmamasý gerekiyor:diye düþünyorum..
elinde olanlara : BOL ÞANSLAR
ZIR-DELÝ Y.T.D
Netaþýn benzeri azdýr benzese benzese cimbetona benzer...bu benzerlige alýskýn olmayan yený yatýrýmcý netasa gýrdýmý . Gerdege girmiþ yeni gelin gibi olur
9 aylýk býlanco zararda olsa guzel. yarýn artý kapar umarým yuzde 8 fýlan...kapta býr habere bakar her sey uçak yakýtý gibi alevlnir ortalýk.
bakarsýn býzým netaþ cinlilerle akýllý aþý bile yapar..bizim netaþ her seyýn akýllýsýný yapar gecen cfo cinlilere ne sattýgýmýzý soyleseydi keþke
Yazdýklarýn gözleme dayanan veri , Olabilir,
Kendi adýma yazayim benim maliyet 0 Netasta o yüzden ne yaparsa kendine yapar...
Ben netasin Çinlilere satýlma hikayesi ile aldým, sattým tekrar aldim dibin dibi diye.
Ama üst kademe yöneticileri degistirdiler, Bir tanesi haric ebedi ceo .
Simdi ZTE ile isler yapacagiz diye dillendirmeye basladilar,
Ben bunun hikayesi ile alýp tutuyorum, ZTE ile Gelir Tablosunda yeni isler Yapar mý yapar,
Ama bunu Bilancoda göstermesi lazim sabahtan aksama tv lere bir o , bir digeri cikip
edecegiz demekle peynir gemisi yürümüyor...
Alcatel somut verilerle geldi de ne oldu 6 aylik bilanco güzel 9 aylik daha iyi olacak rasyonel beklenti
sonuc felaket, biraz muhasebe bilgisi olanlar ne demek istedigimi anlar,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri