iyi gaz verildi þirkete su dedýkodusu olan haberlerde gercekse buhafta kapa dusse ýyý olur. Malum þelale meraklýsý hýssemýz var
Vay be 4.5G iþini Türkiye de ilk dillendiren ve bu iþi bitirip hazýr hale getirdim diyen netaþ nerde ulak daki netaþ nerde. Ama ben bu ZTE firmasýndan biraz ümitliyim. Nede olsa 5G uzmaný. Belki bizede ucundan biraz gösterir bu 5G yi.
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umitli olmakta fayda var umýt olmazsa bu hýsse cekýlmezdý zaten. Lakin su ana kadar varlýk gosterememýs bir sýrketýn bundan sonrada býr varlýk gostermesýný beklemek yanlýs olur. bilancoya hýc býr katkýsý olmadý ZTE nin.
ZTE cinli bir firma desekte gercekte arkasýnda ingiltere vardýr. ABD ceza yedýgý zamanlar irana teknolojý saglamýstý fuze konusunda. ZTE netasý almasý fuze teknolojýsýný almak ýcýn býr paravan olarak dusunmekteyým hala
Telekom anlamýnda teknoloji yatýrýmýný yapmasý uzak bir ihtimal gibi geliyor. Ayrýca bir cin firmasý olarak cisco satmakta mantýk hatasý gibi gelýyor.
Zaman ne geticecek bekleyelým bakarsýnýz akýllarýna eser bilancoya artýlarý dokunur.
Bu arada dedýkodusu olan TSK iþini beklýyorum varsa oyle bir sey haber duser býr an once .
Yatýrým tavsiyesi degildir
Netasýn bulut uzerýnde calýsan bordo programý ürün olarak cok begendým boyle urunler cýkarýp ulusal pazarada sunabýlýr ýnsallah
EyvAllah,,,,doðrudur,,,2012 yýlý 3-30 nokta atýþýndan sonra ilk defa geldim.
Þirket,arsa satýþý,daha sonra bedelsiz beklentisi ile hisse %1000 prim yapmýþtý,,forumda belki 500 kiþi vardý o zaman,,çok güzel günlerdi.
Müjdat Altay ýn gidip yerine Ali Eren in gelmesi ile þirket yeni bir sinerji yakalayabilir.Büyümenin müthiþ olduðu kendi konusunda pazar payýný artýrabilirse,fiyatlamalar çok yukarýlarda olabilir.
Yeni ceo ya bir sans vereyim dedim.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ceo Müjdat 'a youtube canlý yayýnýnda Ulak sorusunu ben sormuþtum; bir ortaklýðýmýz var mý varsa oranýmýz ne diye.
o da yok demiþti Ama Ulak ta fikir babalarýndan olduðumuz gibi ulaða tedarik saðlýyoruz yani ulaka satýþ yapýyoruz manasýna gelen bir cümlesini hatýrlýyorum !!!
bank of yapmýs numarasýný gene usul usul caktýrmadan topladýgýný sanýyor.
Yer Ýmleri