Laannnnn þapþikkkk görende 99 olmuþta biz uoðððð 100 olacak diyoz dallama ben param oldukça alýrým
Laannnnn þapþikkkk görende 99 olmuþta biz uoðððð 100 olacak diyoz dallama ben param oldukça alýrým
ytd deli saçmasýdýr
Kýþýn güneþine, rospunun gülüþüne, netaþ ýn 33.80 in üzerine atamayan yükseliþlerine aldanma...!
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
bank of epey býr almýþ satýþ iþi hal oldumu acaba
Yüzde bin defa katýlýyorum konu NETAÞ olunca bir deðil bin düþüneceksin bu þirket a den z ye namussuz bir yönetime sahip yýllarca kucaktan kucaða gezdiði için ahlaken çökük bir þirket.....Bu imajý da kolay kolay deðiþmez.Ben hisse bazýnda düþünmüyorum hisse fiyatlamasý ayrý bir olay yönetim tarzý tutarsýz on yýldýr kel müjdat dahil þirket adýna söylenen hiç bir olayýn aslý çýkmadý.Hep yalan hep hayal üretti.Ben bu hisseyi 63 tl den aldým 63 tl den satacaðým..Bir inat uðruna çok þey kaybettim bu cenabet hisse otuzlu rakamlarda iken logo 2 tl idi kront 1 tl idi iþte netaþ bu...YTD ....Hisse yönetimin aynasýdýr...
Yer Ýmleri