Netaþ yükseldi mi kuþlu sitede önüne gelen grafik paylaþýyor. Yok ben demiþtim þuraya çizmiþtimler. Hisse düþtü mü ara ki bulasýn bir tanesini.
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Netaþ yükseldi mi kuþlu sitede önüne gelen grafik paylaþýyor. Yok ben demiþtim þuraya çizmiþtimler. Hisse düþtü mü ara ki bulasýn bir tanesini.
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Netaþ n ikigun ust üste yukarý gittigini gormedik pek ama ..
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Bofanýn algosu standar birinci gün malý al tahtayý en tepeye çek , ikinci gün sür sabahtan yukarý sonra bütün aldýðýn malý kus piyasaya millet havadaki kuþa bakarken algo bakýyor tavadaki kuþa.
Dün otkarýn tahtasýnýn aðzýna zýçtý ********ler çarþamba en iyi alýcý bofa perþembe %3 yukardan %3 eksiye kadar bütün aldýðýný kustu köpekler. Bunlara dur diyen çýkmadýðý sürecede KY ütülmeye devam.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
suanda netastada satýsta alýcý olmasýný beklerken tam tersýný yapýyor...ama sunu sormak lazým bunlara ruzgar hep arkadan mý eser satýcý oldumu rahat rahat satýyor...gün sonu bakalým ne olacak
Dün kaç lot aldýysa bugün onu bitirene kadar satar ama baktýki tahta gidiyor okkalý bir abi malý tavana çekersede sattýðýný geri almak için köpek gibi uðraþýyor.
Bofanýn algo artýk standart bugün elindekini satana kadar baskýlar tahtayý yada iþte baba biri çýkana kadar. Þunu sasa da yapmaya kalktý yetmedi THY de yapmaya kalktý boyunun ölçüsünü aldý köpekler.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Beyler bir pasta derinlik filan paylassaniz.....bifa dun aldýklarýný vermeye basladi mý
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
beným cigerleri agacýn yuksek bir yerinde 36 tl den astým sýclayýp alabýlecek mi bakalým ...![]()
https://twitter.com/jonturk_8133/sta...223747/photo/1
merill gelene geçene mal isteyen kim varsa standart ya .... çocuklarý birinci gün malý al ikinci gün %3-5 yukarý çek sonra kus ne varsa allah belalarýný versin bu þekilde tahtalarýn grafiklerin resmen içine ediyorlar .
Yer Ýmleri