Hayatýmda çok büyük hatalar yaptým. Çoðu sattýðým hisse hep uçtu. Hala da hatalar yapýyorum. Ama sanki ilk defa zarar kes yaptýðým bir hisse daha da düþtü. Allah sabýr versin bol kazançlar olsun
Hayatýmda çok büyük hatalar yaptým. Çoðu sattýðým hisse hep uçtu. Hala da hatalar yapýyorum. Ama sanki ilk defa zarar kes yaptýðým bir hisse daha da düþtü. Allah sabýr versin bol kazançlar olsun
biliþim þirketleri içinde bir netaþ zarar açikladý
Her yýl bu þekilde zarar gösteriyorlar mahsus ben hiç inanmýyorum zarar ettiðine neden mi netaþýn sahibi kanadalý nortel iken , nortel hem kendi ülkesi Kanada da hemde tüm dünyada ki þirketleri sürekli zarar ederken sadece sahibi olduðu Netaþ her yýl kar ediyordu. Düþünün sahibi batýk nortel her yerde zarar ediyor o halde bile Netaþ kar edebiliyor. Zaten bu sebepte Netaþý sattýlar para ettiði için. Þimdi zarar edecek he. Geçin bunlarý bu sadece ******** yöneticilerin ali cengiz oyunlarý. Ama bundan tabi ki hisse sahipleri zarar görüyor. Bakalým bu zarar yazma oyunlarý ne zaman bitecek.
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satýlan þirketin parasý 95 milyon bu ilk ceyrek bilançonun içindemi gösterilmiþ bilanço okuyan arkadaþ varsa açýklama yaparsa memnun olurum
Kap ta ki satýþ haberinde satýþ sonrasý oluþan kar 38.872.094 tl yazýyor. Bende anlamadým nasýl oluyor da bu fiyat veriliyor.
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Yer Ýmleri