Bilanço tahminen ne zaman gelir yorumu olan varmý.y.t.d.
Bilanço tahminen ne zaman gelir yorumu olan varmý.y.t.d.
Özet Bilgi:
Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesinin Ýstifasý Hk.
Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Ali Zülfü Tigrel 04.10.2023 tarihi itibarýyla görevinden istifa etmiþtir. Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereði asgari baðýmsýz yönetim kurulu üye sayýsýnýn yeniden saðlanmasýný teminen atanacak olan yeni baðýmsýz Yönetim Kurulu üyesi ile ilgili açýklama ayrýca kamuoyuyla paylaþýlacaktýr. Kamuoyunun bilgisine sunarýz. Saygýlarýmýzla.
Dr. Ali Zülfü Tigrel 1946 yýlý Ýstanbul doðumludur. Londrada, Imperial Collegede okuyan Sayýn Tigrel, Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarýný da Kimya Mühendisliði alanýnda almýþtýr. Dr.Tigrel doktora çalýþmasýný Ankara Üniversitesi Fen Fakültesinde tamamlamýþ ve orada Fen Doktoru olmuþtur. 13 yýl boyunca PETKÝMde çeþitli görevlerde bulunan Sayýn Tigrel, 1989-1991 yýllarý arasýnda Yönetim Kurulu Baþkaný olarak görev almýþtýr. 1984-1991 yýllarý arasýnda Devlet Planlama Teþkilatýnda görev yapan Dr.Tigrel, 1985-88 yýllarý arasýnda Ýktisadi Planlama Baþkaný,1988-91 arasýnda da Müsteþar olarak çalýþmýþtýr. 1991-1993 yýllarý arasýnda Koç Grubu þirketlerine ve diðer yerli ve yabancý pek çok þirkete danýþmanlýk yapmýþtýr. 1993 yýlýnda Baþbakan Baþdanýþmanlýðýna getirilmiþ, kendisine kararname ile büyükelçi payesi verilmiþ ve AB Koordinasyon Kurulu baþkaný olarak Türkiye-AB Arasýndaki Gümrük Birliði takvimi çerçevesinde gerekli mevzuat uyum çalýþmalarýný koordine etmiþtir.
Dr.Tigrel, UPAV Danýþmanlýk A.Þ (1997-2000), TCI Danýþmanlýk A.Þ.(2000-2011) yönetim kurulu baþkanlýklarýný yürütmüþ, Anadolu Endüstri Holding A.Þ ve Anadolu Efes þirketlerinde 1998-2007 arasýnda yönetim kurulu üyeliði yapmýþ, 2006-2012 arasýnda Amsterdamda kurulu EBI(Efes Breweries Internationalda gözetim kurulu üyeliði ve denetim kurulu baþkanlýðýnda bulunmuþtur. 2014 yýlýndan bu yana Darüþþafaka'nýn danýþma kurulu üyesi ve 2013 yýlýndan beri de Ýstanbul'da GIF (Global Relations Forum) üyesidir. Dr. Tigrel, 1976-84 yýllarý arasýnda Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi ile Devlet Mühendislik ve Mimarlýk Akademisinde ileri matematik, mühendislik ekonomisi, akýþkanlar mekaniði ve tasarým dersleri vermiþtir. Ýleri derecede Ýngilizce ve orta derecede Almanca bilmektedir. Mühendislik Ekonomisi dalýnda iki basýlmýþ kitabý bulunmaktadýr.
Maþallah beyefendinin kariyeri çok parlak ama NETAS yýllarca neden süründü bunu kamuoyuna bie açýklasa Ali Bey..
NETAÞ için hayýrlý olmuþtur umarým bu istifa.. Ali gider Veli gelir. Gelen gideni aratmasa, bir iþe yarasa bari.. Ne iþe yarar bu yaþtaki adamlar hiç anlamýyorum, neyse..
Netaþ senle nikah kýydýk biliyon deel mi, býrakmam.))
150 milyon civarýnda ihale almýþ hayýrlý olsun
Sermayenin iki katý ihale alana bak hele sanki sermayenin iki katý borç almýþ
1-Özet Bilgi
Turkcell Satýþ ve Dijital Ýþ Servisleri A.Þ.den Alýnan Superbox Sipariþi Hk.
Þirketimiz, Turkcell'in baðlý ortaklýðý Turkcell Satýþ ve Dijital Ýþ Servisleri A.Þ'den, Superbox ürün tedariði için 13.468.312,50 Çin Yuaný tutarýnda sipariþ almýþtýr.
2-Özet Bilgi
Superonline Ýletiþim Hizmetleri A.Þ.den Alýnan ZTE Home Gateway Modem Sipariþi Hk.
Þirketimiz, Turkcell'in baðlý ortaklýðý Superonline Ýletiþim Hizmetleri A.Þ.'den, ZTE WiFi 6 Home Gateway Modem ürün projesi kapsamýnda 10.495.872 Çin Yuaný tutarýnda sipariþ almýþtýr.
3-Özet Bilgi
Superonline Ýletiþim Hizmetleri A.Þ.den Alýnan ZTE VDSL Modem Sipariþi Hk.
Þirketimiz, Turkcell'in baðlý ortaklýðý Superonline Ýletiþim Hizmetleri A.Þ.'den, ZTE VDSL Modem ürün projesi kapsamýnda 2.821.500 Çin Yuaný tutarýnda sipariþ almýþtýr.
4-Özet Bilgi
Türk Telekomünikasyon A.Þ.den Alýnan VDSL Wifi5 Modem Sipariþ Hk.
Þirketimiz, Türk Telekomünikasyon A.Þ.'den, 2.136.000 ABD dolarý tutarýnda VDSL Wifi5 modem sipariþi almýþtýr.
Kamuoyunun bilgisine sunarýz. Saygýlarýmýzla
Yani özüne döndün Çinli NETAÞ..
Kendi para birimin olunca çok daha iþ mi alýr oldun, Yuan nedir yahu.. Dolar, Euro ya ne oldu..ilginç.. neyse hayýrlý iþler olsun!.
kim tutar seni.çarpý 2 düþ tabi.çok çýktýn ya
bir ay kredili ve açýða satýþ yasaðý geldi bu zaman içinde hareketlerini göreceðiz ne tarafa gidecegini
bilançoyu perþembe aksamý gönderebilirler 2. çeyrek kadar kar ederse ödenmis sermayesinden fazla kar etmiþ olur buda hisseyi 65 hadda 80 bandýna taþýr fakat zarar yazarsahisse 30 sevilere gelme ihtimali var ytd
Yer Ýmleri