Herkese selam. Ýlk hedef kaç olur arkadaþlar
Herkese selam. Ýlk hedef kaç olur arkadaþlar
Aleyküm Selam....Bence ,sýrasýyla....3.7. 3.9. 4.20. 4.5. 4.8. Çuval olayý gerçekleþirse eðer. 5.20. 5.5. 6. 6.6. 7.5. ............ 15 teknik,meknik yok...Ama çuvala kadar yazdýklarimda tecrübe sabittir....YTD...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Eyvallah batýk kardeþ. Sence bilanço ya kadar mý çuval öncesi olur.
Bilançoya 2 gün kaldý.2 güne o kadar zor.belki 3.90 larda bilancoyu karþýlayabilir.þu an daha fazlasýný beklemek bence yanlýþ olur...güzelce bir bilanço ile demekten bikmadigim 4 .5. 4.80 gorulebiler...sonra hop geri marþ marþ.............Iþte o zaman sahneye SPEKimiz HAYEK BEY ,ortaya çýkacak bu makus kader artýk deðiþmeli diyecek,cuvaldan okunu çýkarýp firlatacak ve ok 15 metre yükseklikte takýlý kalacak[emoji3] [emoji2] [emoji122]
Haa yanlýþ olmasýn hayek 15 diye bir rakam telaffuz etmedi...o benden...
sn. batik
alim icin 4.80 leri bekliyor bu sefer , orayi kirdiginda alima gececek😊😊 bu sefer ok'un boyutunu daha net gormek istiyor sanirim.
bakalim ne kadar gidecek !😊
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
SRVGY Konsolide 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 20503438 Yýllýk Deð%:25 Ana Ortaklýk Paylarý: 16480581 Yýllýk Deð%:11
tüm bilançolar : http://www.hisse.net/topluluk/showth...38#post1189138
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SRVGY Solo 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 7332242 Yýllýk Deð%:-41
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri