SRVGY Konsolide 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 75379537 Yýllýk Deð%:60 Ana Ortaklýk Paylarý: 70335221 Yýllýk Deð%:75
SRVGY Konsolide 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 75379537 Yýllýk Deð%:60 Ana Ortaklýk Paylarý: 70335221 Yýllýk Deð%:75
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sen de yükselmezsen artýk . Býrakýrým bu borsayý artýk!
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden çok þey umma arkadaþým..
Le X820 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaþan lot yüzde 6 geçmiþ kâr 260 milyon tl. Piyasa deðeri 190 milyon tl. Defter deðeri 390 milyon tl. Daha nolsun yani..
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþý kesik horoz gibi bir aþaðý bir yukarý yapýp duruyor.
Fiyat uygun ama yazýlacak hikaye de lazým.
Patronlar çok az ucundan temettü koklatsa bir yerlere gelir ancak bu halde manipülatör oyuncaklýðýndan kurtulamaz.
Kimse taþýmak istemiyor nitekim.
Vay bana vaylar bana yedirmem onu sana demek isterdim ammmma aðzýmýza ettin. ama kabahat bizde YILANlarla çuvala giren ýsýrýlýp zehirlenmeye mahkum. Tüm kayýplarým helal olsun çünkü becerebiliyorsunuz her halukarda kazanmayý. Ama kökünüzü düzecek bir düzenbazda elbet bir gün karþýnýza çýkar.
Herkese bol þans doðru zaman ve doðru yer de olmanýz dileðiyle:![]()
Þirket bi dünya kar etmiþ geçmiþ yýl zararý da yok kar payý daðýtmasý lazým DEVAM eden yatýrýmlarým nedeniyle vermem kar payý diyor SPK da seyrediyor. Sermaye arttýr olmaz kar payý ver olmaz yatýrým yap olmaz : EEEEE o zaman niye halka açýldýn açýldýðýn kitleyle bir temesýn olmuyacaksa. Bu þikket þu devan eden YATIRIM larýný bir açýklasa tüm sitemlerimi geri alacam. Özür dileyecem SÖZ.
kimsecikler kalmamýs ah eski hissem alsak 3.90 olurmusun aceba borsanýn boyle zamanlarý guzel yukselirdin sen ama bilemedim
Yer Ýmleri