Size katılıyorum.Aylardan beri toplayan degilmiydi.ne oldu da satışa döndü.😡Bir kerede olsa benim yüzüm gulmeyecek mi arkadaş ya.Hangi hisseyi alsam hep hüsran.😡
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Size katılıyorum.Aylardan beri toplayan degilmiydi.ne oldu da satışa döndü.😡Bir kerede olsa benim yüzüm gulmeyecek mi arkadaş ya.Hangi hisseyi alsam hep hüsran.😡
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Allahım,şu mübarek günün hatrına,bizlerin yüzlerini güldür......Dürüst patronlar ve speklerle karsılaştır...........Kandilimiz mübarek olsun inşaallah....
Kandiliniz mübarek olsun
Şu mübarek günde orkideme en içten sevgilerimi sunuyorum...3.44,43 ve 42 de 4400 adetlik alışları iptal et ,sonra da soluğu 3.15 de al...4-5 bin lotla hallet bu işleri ne ala.....Şu anda durum pek açıcı değil 3.30 da 10 bin alış var,diğerleri kifayetsiz....Ha onu da bir anda gümletebilir tabiii.
finansın elinde 50.lot civarı mal kaldı tabi tam takas yarın belli olur
Batık abii sen rahat ol, eğer ki olumsuz bir haber gelirse, bu olumsuz haberi önceden haber alanlar hakkında bi önceki temettü olayındaki ile birleştirerek SPK ya şikayette bulunacağım.(insider trading suçu oluşmaktadır)
Adamlar resmen manipule ediyor hisseyi.
Allah razı olsun kardeşim.Valla düşse de rahat olacam,ciksa da.Zaten şu an aylardan beri bulunduğu fiyatlarda...daha nerelere düşecek.Ama adam kendini sövdürmekten hoşlanıyor,o yüzden bazen 3 leri gösteriyor.Haz alıyor,OÇ.
Yer İmleri