Bugün mal deðiþtikler bir hazýrlýk mý var acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bugün mal deðiþtikler bir hazýrlýk mý var acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Galip aða buraya bir dadanýrsa hisseyi 6 TL. lere çýkartýr. Hem sýð bir hisse. Halka açýklýðý çok az. Piyasada sadece 4 Milyon civarý hisse var. 14-15 Milyon TL. bir para ile operasyona açýk bir hisse. Ýnþallah bu hisseye de el atar da biz de biraz sebepleniriz. Hissenin beklentileri çok. Ayrýca defter deðeri 7 TL. civarý.Galip olmazsa bir baþkasý elbet bu hissedeki potansiyeli görüp hisseyi çok yukarýlara taþýyacaktýr düþüncesindeyim. Hatta 20 Haziranda baya yüksek sayýda hisse toplandýðý görülüyor.
Bugün küçük bir yatýrýmcý olarak spekten 3,47 TL. ortalamaile baya bir mal aldým. Sabah seansýndaki hareketlenmelerin bir kýsmý benim alýþlarýmla oldu. Sýð bir hisse olduðu için 15-25 bin adet alýþlar bile hissede dalgalanmalar yaratýyor. Bu aldýðým lotlarý 4 TL. den aþaðýya speðe geri vermem. Boþuna beklemesin.
Ben de bu hafta baya bir mal çýktým.portföyümün birini yani 8500 adedi 3,45 ortalamaya verdim,maliyeti 4 ün üzerinde idi.Diðer portföyde kinin de bir kýsmýný verdim,yeter bu bit yavrularindan çektiðim...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
B grubu hayirli olsun bakalim...
Önceki gün sebepsiz yere baya yüklü iþlem oldu. Bu yoðun iþlemlere raðmen ortalama fiyat deðiþmedi.Acaba B grubuna geçebilmek için gerekli iþlem hacmini tutturmak için yapýlan fiktif iþlemler olabilir mi. Bir bilen yorumlarsa þimdiden teþekkürler.
Yer Ýmleri