bilanço gelmiþ.
bilanço gelmiþ.
2017 yýlý 6 aylýk konsolide karý 13.668.156 TL. Ana ortaklýk payý 11.558.813 TL. Ayrýca özsermayesi 20 Milyon artarak 333,5 Milyondan 352,7 Milyona çýkmýþ.Çok güzel bir bilanço. Böylece , defter deðeri 7 TL. lere yaklaþtý. Hisse nerdeyse yarý fiyatýna iþlem görüyor. Bu bilançodan sonra , inþallah pazartesi günü ekmeðini yeriz.
SRVGY Konsolide 2017/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 13668156 Yýllýk Deð%:50 Ana Ortaklýk Paylarý: 11558813 Yýllýk Deð%:46
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1000 puan yükseliþte olan borsada %13 düþüþte. Sabah 4 TL. idi þu an 3,35 TL. Neler oluyor. Þirket battý mý. Bu þirketin 6 aylýk karý 11,5 Milyon. Bu kadar da olmaz. Kan emiciler meydaný boþ bulmuþ.Bu gidiþe dur diyecek bir babayiðit bile yok.
Ah benim akilsiz kafam bunlara 3.kez para kaptirisim...bunlar resmen kan emiciler.SPK ya da þikayet etmiþtim zamanýnda...artýk bakalým bir daha ne zaman 4 lere gelir....😡😡😡
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bu hissede kaybettiðim para ayrý bir dert,bunun yüzünden kacirdiklarim ayrý bir dert...bu hisse servet kazandýrmaz,ancak servet kaybettirir...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
10 milyon tl si olan istediði gibi at koþturur burda. Hisse dext için srvgyo bedelli sermaye arttýrýmý yapmazzzz. Ve levki yaptý. Yüzde 93 ü ondan çýkar. Ama yapmaz.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri