1,5 Milyon iþlemle %14 düþtü.Sabah 4 TL. idi. Þimdi 3,35 TL. Bunun bir açýklamasý olmalý. Ne dolaplar dönüyor. Olan ky. ye oluyor.
1,5 Milyon iþlemle %14 düþtü.Sabah 4 TL. idi. Þimdi 3,35 TL. Bunun bir açýklamasý olmalý. Ne dolaplar dönüyor. Olan ky. ye oluyor.
pd/dd 0.61
f/k su an 5.5 civarinda olan bir hisse durumunda
yil sonu tahmini f/k si 3 - 3.5 olur bu piyasa degerinden
su sirkete surada coreklenen çapulcu zihniyetli traderler yakismiyor.
bunlar adi bizim menkul degerler olmayan dogru durust ve inisiyatif alabilen bir piyasa yapici ile anlassinlar.
aylardir su hisse ile ilgileniyorum, hep ayni hikaye.. yazik
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Hiçbir sebep yokken by. lerin fiyatý 4 TL. lerden 3,35 TL. lere indirmesini kendi nacizane yorumum olarak þöyle yorumladým. Fiyat bir daha 4 TL. lere yaklaþtýðýnda biz ky. ler yine düþer diye korkup satalým. Onlar da bütün hisselere sahip olsunlar. Sonra da fiyatý 7-8 TL. lere yükseltip tekrar yeni ky. lere satsýnlar.Bir baþka düþüncem de Almanya daki iþtiraklerinin çok iyi bir fiyattan satýlacaðý ve bunun öncesi silkeleme hareketi yaptýklarýdýr.Sayýn , Hayek ve Batýk kardeþlerden de bu büyük düþüþe yorum yapmalarýný rica ediyorum.
Spek yayý iyice geriyor.. yukarý fýrlatmak için.. Ama önce ýyi bi silkeleme yapcak. Malûm lotlar mercekle sayýlýyor. Az olduðundan
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Dediklerine katýlýyorum arkadaþým.ben bu hisseden sýrasýyla yazýyorum 5,8 ve bugün 12 bin lira zarar yazdým,ama ben her zamanki gibi yüksekten alýp ,düþükten çýktým...Þuna katýlýyorum 4 e gelsin satsinlar ,onlarda 8 10 lira yapsýn lafýna,ama hep onlar kazandý,ilk hareketinde 7 ay önce filan 3.90 'dan döndü,düþtü,bu sefer 4,73 lere gitti, Yine döndü...yani onlar 3 den toparlayýp 4 lerden boþaltiyorlar...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri