http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri
SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.borsaistanbul.com/veriler...asasi-verileri
SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýþ yatýrým çaktýrmadan almaya devam ediyor. Patronun iþlem yaptýðý kurum da iþ yatýrým zaten. Cuma günü kapanýþ da fena deðildi. Son dakika alýmlarý bana güven verdi açýkçasý. Hafta içi büyük ihtimalle 1.00 tl denemesi gelecektir.ytd.
Ha unutmadan Katarlýlarla ortaklýk söylentileri var. Kapa haberi düþerse þu anki fiyatlar devede kulak kalýr.
arkadaþlar birkaç gündür tweeterda borsafenomeni nikli biri var onu takip ediyorum. Çok önemli bilgiler veriyor. Daha 70 kuruþlardayken hissenin yükseleceðini söyledi. Teknik analizleri iyi. Açýkçýlara resmen savaþ açmýþ. Bir de bu Ýstanbul Tower 205 için en küçük ofisler 1.5 milyondan baþlýyormuþ. 7 milyonluk ofisler varmýþ diyorlar. Yaklaþýk 60 katlý ve Ýstanbulun en yüksek ikinci binasý olacakmýþ. Ýstanbulda yaþayan arkadaþlar daha iyi bilir ben pek bilmiyorum ama binanýn olduðu yer Levent ve orada ofis m2 fiyatý 10 bin dolar dediler. 2018 mayýsýnda bitecek diye yazýyor ygyonun internet sitesinde. Hani hep diyoruz ya beklenti satýn alýnýr diye bence alýnacaksa þimdi tam zamaný gibi. YTD.
dostum herkesimden ve herkes ten gorus ve yorum al.ama nihai karari kendin ver.kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum.ama bir hisse fazla dillenmisse yavas yavas sivisma zamani gelmis demektir.ygyo nun gidisati guzel insallah iyi rakamlarda olacaktir.lakin borsada her zaman kural ihtiyacin olmayan para ile yatirim yapmaktir.cunku zaman borsada kazanc ile dogru orantilidir.sahsen zaman ve ihtiyac disi param sebebi ile anlik veya haftalik hareketler pek ilgimizi cekmesede donusleri ve alim firsatlarini degerlendirmeye calisiyoruz.dedigim gibi ozellikle herkesi dinleyin ama karari kendiniz verin.gidenede atlamayin uzulursunuz.birakin gitsin.
Bu hisse þu an benim nazarýmda patlamaya hazýr bomba ya iki hafta içinde saðlam çýkýþ yapacak ya da baþladýðý noktaya gelecek...
Elimde var ve güveniyorum bu kez silkeleme yaptýktan sonra sabredeme orta vadede güzel kar býrakacak...
Çok dillendi farkýndayým teknik iyi diyen, bilançosu iyi gelecek diyen, katarlýlar diyen hatta galip aða diyen çok ve yine farkýndayým ciddi bir ky potansiyeli var bu yüzden maþayi aldým elime bekliyorum. Sabredebilirsem kasým ayýnda bu hissede devam edeceðim. Risk yüksek ama getirisi de yüksek olabilir þu an için kâr var hesapta ta ki % 10 zarara kadar tahammül edecek bilincteyim zaten bir düzeltme olacak ise bence 83 _ 85 arasýna dokunup fisekleyebilir týpký mrgyo da olduðu gibi 83 altý benim için stop loss seviyem...
Hedef yazmak istemiyorum bilanço gelene kadar hisse içindeki hareketleri izleyeceðim. Acikcilar temizlenirse güzel bir atýlým bekliyorum.
Gyo olup bu derece önemli proje sahibi þirkete.1 lira altý fiyatlar yakýþmýyor. Bahsedilen 205 tower 2018 ortasýnda faaliyete geçecek ise fiyatlama zamaný geldi bence...
Yazdýklarým tamamen beni baðlar yatýrým tavsiyesi deðildir
böyle bir grafik çizdim hiç kimse tþkr bile etmedi. amacým tþkr deðil ama ara sýra taktir de edilmek istiyor. bu ay takip ettiðim hisseler yaklaþýk toplamda % 50 ye yakýn kar býraktý. hisse gevþeyince ben de taze bir hisseye geçtim. indikatörleri soran özelden arkadaþlar maalesef indikatörler benim geliþtirdiðim kendime özeldir. ýsrarcý olmayalým. zaten hangi hissede olduðumu takip ederlerse nerede olduðumu anlayabilirler. asla ve asla ytd.
Yer Ýmleri