Çok yakýnda gelir haber galip borsadan ygyo almýþ tir haberi vede çaðrý tabiki yesilde enerji þirketine çevirir kendine yeþil enerjiy
Çok yakýnda gelir haber galip borsadan ygyo almýþ tir haberi vede çaðrý tabiki yesilde enerji þirketine çevirir kendine yeþil enerjiy
Hisse 67den 79 oldu burada galip nerede dolandýrýcýlýk yaptý merak ettim. Ben avturda para kaymetmiþ biri olarak bunu soruyorum caný cehenneme hepsinin
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
para giriþi
para çýkýþý
![]()
Hayirlisi bakalim kime kismet gorecegiz
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþým hisse 67 den 79 olmadý. Yeþiller dün hareket etti bugün 30 milyon güya devretti. 72-73 den 66 ya kadar verdiler haber geldi. Metro pisliðinin kaðýda temas etmesi bile buralarý pisletmeye yetti. Bu dolandýrýcýlýk iþi ekip iþi. Herkes iþin içinde bir tek izlemek zorunda kalan biz hariç. Ne oldu da 66 ya düþtü ne oldu da 79 a çýktý. Ayrýca galip ygyo aldý haberi çýkar falan filan pompalamalara da kanmayýn yeni girecek varsa uyarýyorum dikkat edin buralar pazarlamacý kaynýyor. 2.800 m para çýkýþý olmuþ hisse yüzde 8 prim yapmýþ. Bu ne lahana turþusu deðil mi?
aðaya herþey serbest....cok uçuk.kacik.rakama gerek yok bu hissenin zaten.olmasi gereken fiyat aralýðý 1-1,20 gibi o seviyeydi. geçen.aylarda gördü ancak bizim.kamil 40 milyon lotu biranda sessiz sedasýz basýnca endeksin de etkisiyle hooop kendimizi 69 pozisyonunda bulduk.40 milyon lotun habersiz basýlmasýna sesini çýkartmayan spk, galip aðanýn bu kaðýdý 4-5-6 lara götürmesine hiç sesini çýkartamaz.verdigim rakamlara takýlmayýn.hedef vermiyorum yanlýþ anlaþýlmasýn..kagit önümüzdeki 1 ay içinde 5 de olabilir 0.50 krþ da ...bikac güne kadar daha net fikir sahibi.olacaz gibi .bakalim zaman.neyi gosterecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri