SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben herkesi uyardýðýmda, bundan bi cacýk olmaz 50 kuruþ hedef dediðimde kaðýt 75 kuruþtu ve beni dinleyip o fiyattan satan herkes mutlu þimdi.
Almaya çok meraklýlarsa bu fiyattan alsýnlar beni baðlamaz artýk.
Sen ne yaptýn?
Herkese gereksiz yere ümit pompalayýp milleti bekletip zarar ettirdin.
Spek uþaklýðýný býrak artýk.
Kaçarsýn böyle iþte buralardan.
Senin gözün buz gibi oldu mu????
O da ne demekse...
Bende bu þirketin hissesi yok bir kac günlük düþüþü dikkatimi çekti þöyle yüzeysel bir inceledim bimekse benzerliði dikatimi çekti bimekste patronlar satti biz aldýk yönetim kurulu üyeleri satti bizler aldýk tabi onlar satarken her gün fiili dolaþým oranlarý yükseliyordu bunda da patron satýyor fiili dolaþým her gün artýyor bence uzak durulmasý gereken bir kagit ben bimekste yakalandim çýkamadým umarým sizler kurtulursunuz ytd
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fiili dolaþým %65 olmuþ, geçmiþ olsun. Bu kaðýt uzun vadede 0.70 i görsün ben borsayý býrakýrým. O kadar net.
Euyo,eukyo,etyat grubuna bak bakalým fiili dolaþýmlarý kaç yýllýk bazda getirileri nekadar? Sen bence borsayý bugün býrak
Casper_VIA_V10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler bu kadar emin konuþmayýn. Borsadaki hareketleri bilebilecek kadar uzman olsaydýnýz bu forumda ne iþiniz var. Alýrdýnýz puronuzu yatlarýnýzda zengin hayatý sürerdiniz. Kaðýtta olan arkadaþlarý gereksiz panik havasýna sokuyorsunuz. Belkide sizin lafýnýzla hareket edip malýný satacak. Lütfen yorumlarýmýza biraz dikkat edelim. Kaðýt 0.63 te bahsi geçen 0.70 çok uzak bir fiyat deðil.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belkide sizin gibi iyi niyet pompalayýcýlarý yüzünden bekleyip günden güne eritecek parasýný. O saydýðýn kaðýtlarýn hepsine galip girdi ve 2 günde satýp çýkmadý. Buradaki sorun galip patronla anlaþarak girdi ve çýktý gitti dönmemek üzere.
Yer Ýmleri