Galip 2 gundur MRGYO ve BERA ya taban yaptirdi. Bu nasil bir dumendir vay arkadas
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip 2 gundur MRGYO ve BERA ya taban yaptirdi. Bu nasil bir dumendir vay arkadas
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu formda E.K.Yeþilin þirketin patronu iken, yönetim kurulu baþkanlýðýnda ayrýlarak çoðunluk hisselerini neden sattýðý tartýþýlmalýdýr. Bir patron neden þirketinin yönetimini kendi eli ile býrakýr ve bu fiyatlardan satýþ yapar????
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Rüyamda 0.35 e kadar düþtüðünü gördüm, hayrolsun diyelim...
SÖZÜM PARAYA DOYMAYAN ÝNSAN KILIÐINDAKÝ AÞAÐLIK YARATIKLARA
Doyumsuz, insan kýlýðýndaki yaratýklar hayvan bile olamazsýnýz. Çünkü hayvan avýný avlar yediðini yiyor, acýkmadan bir daha avlanmaz, siz insan kýlýðýndaki yaratýklar ise Doyumsuzunuz, savaþlarý çýkarýp insanlarý birbirine kýrdýrýyorsunuz, krizler çýkarýp insanlarý soyuyorsunuz, kimin caný yanmýþ, kimin ailesi daðýlmýþ, kim yuvasý yok olmuþ umurunuzda deðil sadece servetinize servet katmak, ama unutmayýnýz ki her türlü üç kaðýt, alavere, dalavere ve sahtekarlýkla biriktirdiðiniz servetleri býrakýp, geberip gideceksiniz. Baþkasý kana kana bu servetin keyfini sürecek, ama öbür Dünya'da günahý, cezayý siz çekeceksiniz, çok piþman olacaksýnýz ama geri dönüþ olmayacak, son piþmanlýk fayda etmeyecektir. GEBERÝP GÝDECEKSÝNÝZ BUNU UNUTMAYINIZ. ÖLÜMDE VAR, MUSALLA TAÞINA ÇIKMAKTA VAR. HA UNUTMADAN BU ÝNSAN KILIÐINDAKÝ YARATIKLARIN HÝZMETÝNDE OLANLARDA AYNI GÜNAHI ÇEKECEKLERDÝR.
Kamil Engin Yeþil'in þirketteki güncel hissesini bilen varmý arkadaþlar. Sitedeki veri eski sanýrým.
Kamil Engin Yeþil 116.349.922,80 49,49%
Diðer 118.768.783,21 50,51%
Toplam 235.115.706,01 100,00
Bu kaðýdýn düþmesine sebep olanlarýn a.s. ben ecdadýnýzý ..... sizin o.b.ç. larý
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugünde düþüþe devam.Dün kaçan kurtuldu. 0.40 a indirip orda uykuya geçer artýk.
Yer Ýmleri