Bugün iyi direndi endeks düþerken yükseltiyorlar bu hisseyi anlamak çok zor speðin keyfine kalmýþ
Bugün iyi direndi endeks düþerken yükseltiyorlar bu hisseyi anlamak çok zor speðin keyfine kalmýþ
Dahada düþmeden yeni üye kaydý yapýyo olmasýnda... YTD.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
18.06.2017 Pazar günü Kap a düþen haberdir. Ýnþallah olumlu etkisi olur.Ytd.
16.06.2017 tarihinde yapýlan yönetim kurulu toplantýmýzda
1.)Ýstanbul Ýli, Zeytinburnu Ýlçesi, Eþkinoz Mahallesi, 2949 Ada, 7 Parsel'de kayýtlý "Ýnnovia 1. Etap'ta yer alan Dega Gayrimenkul Deðerleme Ve Danýþmanlýk A.Þ. tarafýndan KDV hariç 1.650.800 TL olarak deðerlemesi yapýlan, 7A Blok - 76 No'lu, 6B Blok -52 No'lu, 6B Blok- 29 No'lu, 5A Blok- 27 No'lu 4 adet baðýmsýz bölümün Yeþil Ýnþaat Gayrimenkul Yatýrým Hizmetleri Ticaret A.Þ'ne
KDV hariç toplam 1.650.800 TL bedelle satýmýna,
2.) Söz konusu iþlemin, Sermaye Piyasasý Kurulunun "Önemli Nitelikteki Ýþlemlere Ýliþkin Ortak Esaslar ve Ayrýlma Hakký Tebliði" (II-23.1) uyarýnca yapýlan deðerlendirmelere göre;
a) Tebliðin 6.maddesinde yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde, Ýþlem tutarýnýn kamuya açýklanan son finansal tablolara göre varlýk (aktif) toplamýna oraný %0,70
b)Tebliðin 6/2-fýkrasýnda yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde, Ýþlem tutarýnýn yönetim kurulu karar tarihinden önceki altý aylýk günlük aðýrlýklý düzeltilmiþ aðýrlýklý ortalama fiyatlarýn aritmetik ortalamasý baz alýnarak hesaplanan ortaklýk deðerine oraný %0,92
c) Devredilecek mal varlýðý unsurunun son yýllýk finansal tablolara göre elde edilen gelire katkýsýnýn, son yýllýk finansal tablolardaki gelirlere oranýnýn %43,40
olmasý nedeniyle, Yapýlacak satýþ iþleminin Tebliðin 6/2 maddesinde yer alan "Önemlilik Kriteri" çerçevesinde %50 sýnýrýný aþmamasý ve malvarlýðýnýn þirket faaliyetleri açýsýndan yapýlan deðerlendirme neticesinde önemlilik kriteri taþýmadýðýna oy birliði ile karar verilmiþtir. Kamuoyuna ve pay sahiplerimize saygýyla duyurulur.
YGYO geçiyor
Piyasalarda Geliþmeler/Beklentiler(Bizim Menkul Deðerler)
Bizim Menkul Deðerler ( http://www.bmd.com.tr ) Tarafýndan Hazýrlanan Günlük Bülten:
https://temelanaliz.net/newsDetail.h...0000017bf2d199
Ne deðeri varsa haberin hiç bir b.k da yarayacak deðil
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Endeks 100 bin sen eþeðe baðlamaya devam et
A.s. kaðýdý spk a.s2m
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri