Neyse, Galip'i hisseden kovmuþlar. Daha bulaþtýrmazlar buraya. Artýk öyle keskin düþüþü ancak açýða satarak yaparlar ki, Galip'i kapý dýþarý býrakanlarýn açýkcýlara da söyleyecek 2 çift cevabý olur herhalde. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Neyse, Galip'i hisseden kovmuþlar. Daha bulaþtýrmazlar buraya. Artýk öyle keskin düþüþü ancak açýða satarak yaparlar ki, Galip'i kapý dýþarý býrakanlarýn açýkcýlara da söyleyecek 2 çift cevabý olur herhalde. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zeytinburnu Beþtelsiz arasý için en yüksek teklifi; GÜNEY GAY. YAT. SAN. VE TÝC. A.Þ. & BAÞ YAPI ÝNÞ. TAAH. VE TUR. SAN DIÞ TÝC. LTD. ÞTÝ. & ESTA ÝNÞ. SAN. VE TÝC. LTD. ÞTÝ. & ELÝT VÝZYON YAPI ÝNÞ. TAAH. TEKS. SAN. VE DIÞ TÝC. LTD. ÞTÝ. ÝÞ ORTAKLIÐI verdi. Ortaklýk, arsa satýþý karþýlýðý satýþ toplam geliri olarak 1 milyar 730 milyon lira teklifte bulundu. Bu rakama karþýlýk gelen 640 milyon 100 bin lirayý ise Emlak Konut GYO'a önerdi.
Galip in elinde mal var diye biliyorum yanýlýyormuyum 500 bin lot
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet sonuçlanmýþ kazanan bu ortaklýk. nurol kazanamadý. belki teklif vermedi. ilk ihale 8 teklif varmýþ 2. oturum 6 teklif.
Perþembe ve Cuma topladýklarýyla Pazartesi fýndýk kýrma iþine girecekken, birisi oyununa mani olmuþ. Yoksa çok kiþinin canýný yakacaktý muhtemelen. Dün MEtro üzerinden 524 bin çýkmýþ, ICBC'deki 494 bin satýþýndan Galip kaynaklý olduðunu düþünüyorum. Yakýnda ICBC'den yapýlan satýþlar için metro'dan oraya virman gider. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Az kalsýn bana da 5,34'den veriyordu tavanda. Allah korudu. 4,88den az biraz aldým, takip edecem.
Güncel takas varsa paylasýrmýsýnýz
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri