Ýyide 4 den 20 ye gelmedik ki, neye dikkat edelim ? Biraz açsanýz uyarýnýzýn içeriðini
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyide 4 den 20 ye gelmedik ki, neye dikkat edelim ? Biraz açsanýz uyarýnýzýn içeriðini
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Yukselmesi icin tacirlerle metroya bel baglanmissa vay halimize... Yeni yeni rumuzlar goruyorum aramizda![]()
Oteki köyde teknigi soranlar mi dersin, napciaz elimizde mi kaldi bir yorum lutfeeeen diyenler mi dersin... Ah ki ah..
Tavanda halay cekelim derken halay basi mendili kcimiza sokup gitti.. Olayin ozeti budur bence.
Öteki köy hisseanaliz sitesi mi hyperion dostum?
Sayýn 1prometheus doðru bilgiler bilançoda. Bilançonun doðru yerlerine bakmýþsanýz zaten sorduðunuz sorularýn cevaplarýný da alabilmiþ ve sürekli yapmakta olduðunuz yorumlarý yapmýyor olmanýz gerekirdi. Eðer sorduðunuz sorularýn cevaplarýný kendiniz verirseniz sýkýntýnýn nerede olduðunu anlayabiliriz.
Metro bu ara girip çýktýðý hisseye birkaç gün sonra tekrar geliyor. Bugün en düþük fiyattan 178.000 almýþ. Ýyi lot böyle bir tahta için. Ben yarýn tekrar yukarý hareket edecek diyorum. Ytd...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reel somut veriler üzerinden yorumluyorum, bilançolarýnda iyi görüyorum. 1.3 milyar borçta çok net görübüyýt orda. Ve þirketln kaynaklarýn da net görünüyor.
Sürekli bilanço vurgusuysa yorum hatalarý düzeltecekseniz, bilanço uzmanlýðýnýzla, somut verilerle "stoklarda satýlmak üzere bu kadar ünite kalmýþ ve bunlarý satarsa muhtenel deðeri bu ve borçlarýn bu kadarýný karþýlar, diye düzeltme yapýn ozaman. Sadece esnek kösnek ifadelerle yazýlaný hiçleme olayýnýn anlamý yok.
Þirketin özsermaye sorunu yok elbette, ama finansal olarak hassas noktalarda olduðunu söylüyor bilançolar.
Olay hlsseye gelince, hlssede her hareket mümkün elbette. Ülkemiz borsasýnda büyük oranda hlsse fiyatlanmalarýný þirket realiteleri belirlemiyor.
Yer Ýmleri