Geleceði ile ilgili bilgili bir arkadaþ yorum yaparsa iyi olur bizim için niye kendini 3.60 civarýna atamadý daha
Mi A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geleceði ile ilgili bilgili bir arkadaþ yorum yaparsa iyi olur bizim için niye kendini 3.60 civarýna atamadý daha
Bu kaðýdýn benim gözümde geleceði yok. Ýnanýn + olarak bahsedebileceðim yeride yok. Sektöre göre pahalý ekgyo gibi þirket 0,54 pdd. Bu arkadaþ 2 kursur pdd. USd borç var. hali hazýrda -141 mn kur zararý yazmýþ. 9 aylýkta bu rakama -100 mn üstü eklenecek. Net zarar -150 mn altý gelirse bana süpriz olur. Sektör krizde, faiziler yüksek. Millet boðazýnýn derdine düþmüþ. Gýda %100 pahalandý insanlar nasýl ev alsýn veya parayý inþaat sektörüne yatýrsýn. Parasý olana satsa bile stoklardan çok borç var gibi duruyor.En son borç 650 mn tl. 9 aylýkta ne olur bilinmez.
Bundan bir þey olmaz...
ytd.
iyi olan favori hissenizi söyleyin de onu alalým pekbilir kardeþler -))))
Elimi attýðým tüm hisseler kuruyor anlamadým gitti.
Üzülme hocam senden ötürü deðil þirket batýk ondan böyle.Lakin kendine sorman gereken batýk hisseye neden el attýn[emoji1]
Not: Batýk dememin sebebi Q3 de kurdan 100 milyon civarý zarar yazacak gibi görünüyor, zaten Özkaynak toplamý 106 milyon[emoji1] kalan 6 milyonu da muhtemelen Corte de azur sahillerinde proje tanýtýmýnda yemiþlerdir, satýþ-pazarlama gideri [emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Üstüne bir de bedelli gelirse seyreyle gümbürtüyü [emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hayatta bedelli yaptýrmaz, yaptýrsaydý yaptýrýrdý bence patron.
Borçlara Nurol Ýnþaat kefil dediler; KAP'ta açýklamasý var.
Þirketin %90'ýndan fazlasý Ýnþaat + Holding + Nurol Bank'ta,
Takas manyak gibi, hepsi borsaya koteli,
yatýrýmcýda en fazla %10 vardýr![]()
sanýrým hiç bir þirkette böyle deðildir.
3 deðil, isteseler 30 lira yaparlar öyle bakarsýn ardýndan
isteseler ama istemiyorlar iþte þimdilik, neden ?
bilmiyorum.
Yer Ýmleri