Marta kadar sabýr eden kazanýr arkadaþlar hisse de baský varsa mutlaka iyi yerlere gider!baþýnda beklemeyin
Marta kadar sabýr eden kazanýr arkadaþlar hisse de baský varsa mutlaka iyi yerlere gider!baþýnda beklemeyin
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Önümüzdeki hafta görüþürüz arkadaþým.hisse perþembe -cuma günü düþüþlere bile taþ gibi durdu bu bir göstergedir
Rahat ol
Karamizah, yolunuz açýk olsun, siz öyle inandýnýz biz de böyle... yola devam inþallah, sabýrla bekleyeceðiz. Güzel günler görürüz inþallah SM-G770F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inþallah kardeþim. Parayý bundan kurtardýktan sonra kripto paralara girdim. Inan ki bunda bu kadar beklediðime o kadar piþman oldum ki, bunda kazandigimin iki katýný aldim. Doðru yerde doðru secimler yapmak önemli. Kalýn saðlýcakla...
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu arkadaþ satmýþ çok iyi olmuþ þimdi daha rahat gider
Þirket'imizin, 2021/01*sayýlý*Yönetim*Kurulu*Kararýyla, Sermaye Piyasasý*Kurulu'nun*Seri:III*N48.1*sayýlý*Gayrimen kul Yatýrým*Ortaklýklarýna*Ýliþkin*Esaslar*Tebliði'nin *"Gayrimenkul*deðerleme*kuruluþunun*seçimi" baþlýklý*35'inci maddesi*uyarýnca*portföyümüzde*bulunan*ve ayný Teblið'in*34'üncü maddesi*uyarýnca*deðerleme*yaptýrýlmasý*gereken*Nu rol Park Projesi*Konut*Bloklarý (A,B,C,D,F,G,ve H Blok), Nurol Park Projesi Ticari Üniteler*(E Blok),*Nurol Park Projesi K Blok,*Nurol Life Projesi, Nurol Tower*Projesi, OASÝS Alýþveriþ Kültür ve Eðlence Merkezi ve Nurol Plaza*Projesi*için Terra*Gayrimenkul Deðerleme ve*Danýþmanlýk A.Þ.'den.;*Nurol*Residence Projesi ve Karum Ýþ ve Alýþveriþ Merkezi*için*Reel*Gayrimenkul Deðerleme A.Þ.' den, ayrýca 2021 yýlý*içerisinde*portföye*alýnabilecek ve*deðerleme*gerektirecek varlýklar*için*Terra*Gayrimenkul Deðerleme ve*Danýþmanlýk A.Þ. ve/veya*Nova*Taþýnmaz*Deðerleme ve Danýþmanlýk*A.Þ.'den*deðerleme*hizmeti*alýnmasýna* oybirliði ile karar*verilmiþtir.**
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabretmeyenler kýzdý gitti kimse kalmadý sabredenle de sesi çýkmýyor sessizce bekliyor..
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri