Karanlýk odada çok alým oldu yarýn hareket günü ytd
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karanlýk odada çok alým oldu yarýn hareket günü ytd
3.90 gösterde rahatla bakalým spek efendi.
Sadece hisse çok sýkýþtý bugün yarýn patlayacak nugyo çok sabir gereken hisse ytd
Bugün biri toplu bir daldý alým için girdi sonra vazgeçti nedense
nasýl olsa biri gelecek, nasýl olsa yine kalkacak.
bu fiyat ve/veya aþaðýsý iyi fiyatlar.
Kafamýza, gönlümüze göre kademeli /az az toplamaya devam.
unutmayalým, millete 5.xx den sattýlar þu an %20 daha ucuz.
nugyo ucuzken güzel.
3.90 - 4.00 olur ise gayet iyi -þok- fiyat. çuvalý doldur fiyatý.
yýllardýr böyle.
þu an fiyat 1.1 dolar gibi.
dolar bazýnda bu diptir.
tl bazýnda bakacaðýz belki patronun yýllar önce 40 mio lot almýþ olduðu fiyattan dolar bazýnda yine daha ucuza alýrýz.
patron... napýyon ?
biz iyiyiz.
sen hayýrdýr ?![]()
Corç sen bir týk yukarýda felan deðilsin üzerine alýnma. Sende ayný seviyedesin en çok, belki de bir kaç týk alttasýndýr yazdýklarýna bakarsak. Kitle Ak mý bok mu bilmem ama imar bankasýn da ak deðil diðer kitle vardý tamamen. Resmin büyüðünü görmeye çalýþma oda kapasite meselesi. Tekbir Allah cahalet kelimeleri yanyana koyup yanýnada akpartiyi eklemende cahilane ak parti dindar görünür ama islamdan çok liberal takýlýr orda da büyük resim var ama sen ona da odaklanma beyin eror verir. O 87 varya onun yaþla doðum tarihimle alakasý yok babacan sadece hakancaný benden önce almýþlar pc de hakancan87 yi önerdi bende eyvallah dedim))Kalitenin düþmesi konusunda ise sonuna kadar haklýsýn onun için kaliteni artýr seviyeyi düþürme . Nugyo ile ilgili bazý yorumlarýn güzel fena deðil yani o konuda da hakkýný yemeyeyim . Selametle corç caným benim
eywah eywah, þirket web sitesine girdim þimdi de N-Ekstra, N-Happy ve N-Office keþifleri çok yakýnda yazýyor![]()
YK üye sayýsýnýn 9 a çýkmasý ile ilgili göndermiþ olduklarý izin talebinin sonucu ne oldu acaba ?
Þirkette çalýþan yok ama YK üye sayýsý 9 oluyor, olacakmýþ..
Herkes müdür müdür orda ?
Herkes yönetim kurulunda...
N-Büyük YK![]()
Yer Ýmleri