-

Originally Posted by
NoMoreBets
-
kelebek konmuş -)))))
-

Originally Posted by
jorçhoroz
-
kelebek konmuş -)))))
burdan gelecek kira gelirleri ile......................................gördün çeşmeden akan parayı keyfin yerinde tabi
-

Originally Posted by
daveyorke
bence oraları görmese iyi ama bakalım.
-
bence de ama çok kısa süreli yakalayan olur mu bilmem, bi git gel olabilir.
hazırım.
sıkarım bazukayı çalışırsa
-

Originally Posted by
NoMoreBets
burdan gelecek kira gelirleri ile......................................gördün çeşmeden akan parayı keyfin yerinde tabi

-
hiise mi dükkan mı ordan ?
hisse.
-
daha öncede söyledim, çok bekletecek çok...
bu esnada lotları arttırabilirsek ne ala, yoksa uzun çok uzun vakit bence...
-
-
cümleten selamınaleykum hıssede galıp ve saz ekıbı cıkıyor ve ellerındekı malı zararına satıyolar sebebını bılmıyorum ama muhtemelen ya dıger grupla anlasamadılar yada patronla ıyı mı oldu bu ıs? bugun ıcın kotu ve bı kac gun daha surunur ama alanlara baktıgımda malın 4.10 altına ınmesını ıstemeyen dıger grup ve yuklu mal aldılar bence ılerısı ıcın umut vadedıyor hısse tek elde toplanmaya baslandı bu sene farklı bır sene olabılır bu arada 5.70 den satmayan kafamı s.,,,,
ytd yazdıklarım yatırım planı degıldır
-

Originally Posted by
Scrf5066
cümleten selamınaleykum hıssede galıp ve saz ekıbı cıkıyor ve ellerındekı malı zararına satıyolar sebebını bılmıyorum ama muhtemelen ya dıger grupla anlasamadılar yada patronla ıyı mı oldu bu ıs? bugun ıcın kotu ve bı kac gun daha surunur ama alanlara baktıgımda malın 4.10 altına ınmesını ıstemeyen dıger grup ve yuklu mal aldılar bence ılerısı ıcın umut vadedıyor hısse tek elde toplanmaya baslandı bu sene farklı bır sene olabılır bu arada 5.70 den satmayan kafamı s.,,,,

ytd yazdıklarım yatırım planı degıldır
oyak global şeker deutche yatırım finans bunlar galıbın ekıbı ellerınde ne var toplu takası goren varsa paylasabılır mı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri