-
2,05 dipten 2,52 kadar mıydı tepkı.
Bir çok gyo hareket var.bundan sonra faiz indirime konuşulmaya başlanırsa ençok gyo lar artii yaşanacağını düşünüyorum, artık sasa, thy, kardemır ,eregli v.s. 3-4 katlamış kağıtların devrı bıttı.
bundan sonra gyo ların devri diyorum 2019 yılı için
-

Originally Posted by
İSMAİL
2,05 dipten 2,52 kadar mıydı tepkı.
Bir çok gyo hareket var.bundan sonra faiz indirime konuşulmaya başlanırsa ençok gyo lar artii yaşanacağını düşünüyorum, artık sasa, thy, kardemır ,eregli v.s. 3-4 katlamış kağıtların devrı bıttı.
bundan sonra gyo ların devri diyorum 2019 yılı için
Bizde çok umutlarla aldık ama, kol gibi zararla 6 aydır bekliyoruz.İnşallah yükselir.
-

Originally Posted by
MİKRO
Bizde çok umutlarla aldık ama, kol gibi zararla 6 aydır bekliyoruz.İnşallah yükselir.
zamanlamayı bıraz yanlış yapmış gibisiniz faizlerın durumu ortadayken gyo lara gırmek cesaret ıster, ekonomık durumu gore sektör seçimi çok önemli sektor içinde en ıyı hısseyı bulmak becerı işi.
-

Originally Posted by
İSMAİL
zamanlamayı bıraz yanlış yapmış gibisiniz faizlerın durumu ortadayken gyo lara gırmek cesaret ıster, ekonomık durumu gore sektör seçimi çok önemli sektor içinde en ıyı hısseyı bulmak becerı işi.
Bu düşüşte sektör ayrımı olmadı.Herkes deli zararda.GYO olmuş, spor olmuş, bankacılık vs... kağıtlar 6-7 sene geriye gitti.İnşaat ve otomotiv en çok etkilenenler oluyo genelde dediğiniz gibi.Ama bu düşüşte ayrım olmadı gibi
-

Originally Posted by
MİKRO
Bu düşüşte sektör ayrımı olmadı.Herkes deli zararda.GYO olmuş, spor olmuş, bankacılık vs... kağıtlar 6-7 sene geriye gitti.İnşaat ve otomotiv en çok etkilenenler oluyo genelde dediğiniz gibi.Ama bu düşüşte ayrım olmadı gibi

Bu sektorlerın hepsi faize duyarlı, faizlerın yuksek olduğu ortamda satışlar ve karlılığı azaldı hepsinin,ama işler ne zaman tersıne donecek dersen faiz indimleri başlayınca tabıykı.dolar bu sevıyerlerde olur yada 5 liranın altını zorlarsa 2019 ocak yada şubatta da faiz indirimi beklıyorum az da olsa
-

Originally Posted by
İSMAİL
Bu sektorlerın hepsi faize duyarlı, faizlerın yuksek olduğu ortamda satışlar ve karlılığı azaldı hepsinin,ama işler ne zaman tersıne donecek dersen faiz indimleri başlayınca tabıykı.dolar bu sevıyerlerde olur yada 5 liranın altını zorlarsa 2019 ocak yada şubatta da faiz indirimi beklıyorum az da olsa
Aynen, şu anda faiz indirimi konuşulmaya başlandı.4,80-4,90 dolar için sağlam destek görünüyor.umarım orada da tutunamaz.İnşallah yeni yıla düşük faiz ve yeni umutlarla gireriz.
-
Son düzenleme : NoMoreBets; 30-11-2018 saat: 14:24.
-

Originally Posted by
NoMoreBets
düşük faiz kurda yükselişe neden olur, faiz düşükse gyo lar için avantaj zira hem tüketici hem şirket için finansman maliyeti düşer amma velakiiiiinnnn, nugyo için düşük faiz düşük kur gerekli zira döviz borçlusu
bu arada unutmadan hedefimiz ky

artık kim burdan ne pay çıkarırsa

Valla gitmek isteyen kur, faiz falan dinlemez aslında ama bence canı istemiyo gibi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri