-

Originally Posted by
NoMoreBets
Galipe laf yok 4.40 fiyatı 5 üzerine çekti. Az biraz kazansın keko o kadar hakkı var[emoji39]
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
-
4.40 lar yeniden olmayacak diye bir şey yok ki.
gözüm endexte.
bir şey bekliyorlar sanki, ipi çekmek için.
-

Originally Posted by
jorçhoroz
-
4.40 lar yeniden olmayacak diye bir şey yok ki.
gözüm endexte.
bir şey bekliyorlar sanki, ipi çekmek için.
Yok tabi olmazda demiyorum ama beklemiyorum Ağustos finansallarına kadar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
-
Park AVM'nin değerlemesi gelmiş. Bununla beraber otel değerlemesinin gelmemesi otele yönelik satış planlarının sürdüğünü gösteriyor. Şahsen kiralanması çok daha iyi olacaktır şirket için.
AVM değerlenmesi ilk çeyrek gelseydi ilk çeyrekte de iyi bir kâr görecektik. Bu çeyrek hem bu değerlemenin olması, hem kur zararlarının geri alınacak olması hem de satış ve kiralamaların artarak devam edecek olmasına bakıldığında iyi bir rakam görme olasılığımız var. D*****n kuyruğunun kopacağı çeyrek ise Life teslimlerinin yansıyacağı 3.çeyrek olacak.
-
artmazsa düşer
-
Gaaalip,
Kiler'i sattıysan gel seni bekliyoz
başka umut yok..
-
Bende geldim bugün ugurlu gelirim inşallah genelde beni fazla bekletmiyor[emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
VaLeNTiNe
Park AVM'nin değerlemesi gelmiş. Bununla beraber otel değerlemesinin gelmemesi otele yönelik satış planlarının sürdüğünü gösteriyor. Şahsen kiralanması çok daha iyi olacaktır şirket için.
AVM değerlenmesi ilk çeyrek gelseydi ilk çeyrekte de iyi bir kâr görecektik. Bu çeyrek hem bu değerlemenin olması, hem kur zararlarının geri alınacak olması hem de satış ve kiralamaların artarak devam edecek olmasına bakıldığında iyi bir rakam görme olasılığımız var. D*****n kuyruğunun kopacağı çeyrek ise Life teslimlerinin yansıyacağı 3.çeyrek olacak.
AVM değerlenmesinden ne kadar kar yazacak hesap edebildiniz mi.
-
Ben biraktim nugyoyu, endex ve durum degerlendiriyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri