Hadi duste toplama devam.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hadi duste toplama devam.
21 den toplanmýþtýr biraz
Patronlarý burda 1 lot býrakmaz rahat olun..hýrsýzlýk kuralý..geride mal býrakmayacaksýn..KOÇ dan 65-70 tl den alýnan mallarý 21 -25-35-45 den býrakmaz hýrsýzlar..
bekleyip görecez..
dekonta gerek yok Bi zahmet aksam oturup hesaplasýnlar..... eðer ekmek bulamazlar sa bayram sonrasý pasta yesinler
DUA-L22 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uc kagitcilar dusurmuyorki asagi
Altýna imzamý atýp bir kaç kelam etmek isterim.
Dün akþam yazýlanlarý okudum ve hayretler içerisinde kaldým.
Þirket kottan çýkmak için belirlenen fiyatýn onaylanmasý için spk ya baþvuru yapýyor ve spk da bunu onaylýyor. Bu durumu anlamayýp ya da anlayýp art niyetli olan özellikle bir kaç kiþi halen bu fiyattan kottan çýkamaz diyor. Yahu nasýl çýkamaz adamlar her türlü prosedürü sýrayla yerine getiriyor yakýnda kottan çýkmak için bist e de baþvuru yaparlar.
Aylar önce de söylemiþtim þimdi bu ayrýlma fiyatýna kimse 1 lot bile dahi vermese bile þirket kottan çýkar ve diðer yatýrýmcýlarýn ortaklýklarý borsa dýþýnda devam eder.
Haaa.. %95.07 olan ana ortaklýk payý çaðrýda %98 üzerine gelirse o zaman diðer ortaklarýn satma hakký doðar. Bu da son beþ yýllýk ortalama fiyat olur.
Ama görüyorum ki elinde hisse olan herkes 20.12 tl den 1 lot bile vermem diyor. Kimse vermezse %98 e ulaþamaz ve izocamýn borsa hikayesi 20,12 fiyat ile son bulur. Tabi burada asýl belirleyiciler ky deðil elinde yüklü miktarda mal olan diðer büyük yatýrýmcýlar olacak. Onlarda verse dahi %98 e ulaþýlabilir mi hep birlikte göreceðiz.
Yer Ýmleri