Berat albayrak 8 eylül'de istanbul'da ekonomistlerle buluþacak
Berat albayrak 8 eylül'de istanbul'da ekonomistlerle buluþacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
VakýfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde bir kez daha indirime giderek, faiz oranýný maaþ müþterileri için yüzde 1,45'e, diðer müþterileri için yüzde 1,55'e düþürdü.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þimdi dolar alsak 1,5 hafta sonra merkez politika faizini %3,5 ila %4 indirince borçlanýp o dolarýn parasýný ödemek olurmu?
Dolar al 1 yýllýk da kredi çek öde%16 -%19 arasý faizden
Bir yýlda dolar bu kadar artmazmý????
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Örnek þirket borsada ve tahvil ihracý yapýyor %17 den alan olmazmý?
Bir hafta sonra
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Cumhurbaþkanlýðý : Sivas’ta 100 sene önce baðýmsýzlýk ve vatan aþkýyla yakýlan meþale, muasýr medeniyet yürüyüþümüzde bugün de yolumuzu aydýnlatmaktadýr. Sivas Kongresi’nin 100. yýl dönümünde tüm kahramanlarýmýzý saygý ve þükranla anýyoruz
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri